yağ seviyesi olması gereken orta seviyenin biraz üzerine çıkınca başlıyor..
hararet seviyem normal gözüküyor.. (termostat sökülüyken )
Printable View
tapetlerin tamamını mı değiştireyim yoksa tek tek kontrol işe yarar mı ? maliyeti düşürme açısından ?
evet mobil 1 yağ kullandım anlattığın gibi oldu.. bir sonraki yağ seçimim edge oldu mobile göre biraz daha dayanıksız çıktı...
tavsiyen için teşekkür ederim. ELF seçeneklerim arasında..
fabrika demekki termostatı boşuna koymuş....? orj termostadını sen tak.... orj ordenez radyatör al.... yag pompasını yeni orj deyiştirdim dedin..? araca yrm litre ile 1 litre arası antiriz koy ama dikkat et içerdeki petegin eskiyse su koyabilir patlaya bilir yani çürümüş olabilkir radyatör suyun çamurlumu dikkat et 10/40 5/40 canstrol yag işini fazlasıyla görür....
fabrika standartların dışında kapak taşlı 12.5 sıkıştırma veriyor araç :confused: sıkıştırmaya bağlı olarak aşırı ısınma söz konusu da olabilir. radyatör notlarım arasında.. yağ pompası tamam.. 1 litre antifirz mevcut hortumlarda ve motorda patlama çatlama olmadı çok şükür.
kafamda şekillendi bazı şeyler onları tamamlayıp sonuçlarını paylaşacağım.
motul 300v 5-30 yada 5-40 koyarsan yağ sıcaklığı alt çizgiden bile kalkmayacaktır.
Radyatöre bakmanı öneririm benim Clio rs dede devamlı ısınma vs hareret gibi şeyler oluyordu radyatör değiştirdim sorun düzeldi. Tamirliymiş daha önceden tamir ederken birçok kanalı tıkamışlar tıkanınca böyle problem yaptı bende radyatörü es geçme iyice bak.
kapagı orj ceirirsen artık zevk vermez 1 boy gectiklerin artık seni gecer :))