Bak cai borununsun üzerinde yanlış bağlantı yapılmış.
Krank'a hava gitmesi gereken yer boşta sensör takılması gereken yerde krank hava borusu takılı.
Bekle sana video çekip koyacağım.
bana tam paralel şekilde resim çekebilirimisin ? dostum ısınnca yapıyor muhtemelen borunun altına bak map sensoruun kablosun orda aşada olmalı
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
vİDEO yu upload ettim. Ama si da yoksa o sensör bilmiyorum başka yorum yapamayacağım.
http://www.filefactory.com/file/6c71...4072008018_mp4
yani genel olarak vteclerle her sey aynı ama anlamadım bu sensör vteclerdede oolmaması azım ole bi sensör
ya işte o kapalı gözüken yerin üzerindeki siyah tıpa gibi şeyi çıkardım ben baktım dün akşam ama üst kapaktan gelen boru oraya girmiyor.Şu anda üst kapaktan gelen borunun girdiği yer lastik gibi bişey komple içine girior o siyah boru öteki açıkta görünen yere girmesinin imkanı yok çünkü ikisininde ucu aynıevet ısınınca yanıo sürekli yanmıo
benim motorda aynı şekilde işte.İlk aldığımdan beri böyle kullanıyordum hiç bir sorun yaşamamıştım fakat 1 ay önce falan CAİ'ye çevirdim ondan sonra böyle bi sorunla karşılaştım.Dün yine eski haline çevirdim şu anda yanmıyor ama hiç yüksek devire çıkmadım yüksek devire çıkarsam yine yanarmı onu bilmiorum işte :S
kardeşim videoyu izledim.ilk başta gösterdiğin soketten bendede var ama benimkinle bi farkı var.Benim üst kapaktan gelen borunun ucu seninki gibi değil yani seninkinde lastik dışına geçio benimkinin ucu sivri içine girio.Benim motorun resmindeki ucu kapalı yere takmayı denedim dün fakat girmiyor.Ayrıca bende senin borudaki sağ deliğe giren ince uçlu sokettende yok veya boşta duruyor ben göremiyorum , o soketin ucu motorda biyerdedir sanırım nerden çıkıyor biliyormusun?
Yardımcı olabilydiysem ne mutlu bi gariplik var ama anlamadım. İnşallah en kısa sürede düzelir problemin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)