User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: YurtDışından araba Getirtmek

Rockford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vardı bunun topagı forumda arama yaparsan bulabilirsin. cok eşsiz bi araç olmadıkc getirmege degmedigi sonucuna varılmıstı genel olarak

mar1lyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yabancı isen 6 ay sefanı sürüp çıkarıosun aracı hatta gir çıkmuhabbetleri bon zamanlara kadar sadece kağıt ustundede olabiliyordu araç gitmeden ama artık o bile hayal
    aracı getirmek aşağı yukarı aynı paralara geliyor nasıl bi vergi sistemimiz warsa artık tek karın heralde aracın boş parasını odeyip dolu almış olursun en fazla
    bizim istanblue kıbrısta turk kesiminde 7tl burda 20 yani 20 000 euro ile kıyaslarsak yeni bir araç ise yine burdaki raicine yakın bişeyler çıkıyor bunlar bu işi kovlayan insanlardan duyduklarım tabi ama eski bir araç getirmek daha karlı olabiliyor mesela bir 93model egcoupe belki ordan 3000 dolara alınır buraya 15 16000liraya gelir ama burda olmadığından uğraşmaya değer

Ryhn
    Misafir
    Bu topik daha öncede vardı ve ordada yazdım Turkiyeye 3 yaşından eski araç getiremezsiniz. (Araç klasik statusunde değilse tabi)

STeaM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor hacmini söylersen hesaplarım.

dehsettuning
    Misafir
    ya mesela ek type-r 2000cc sanırım

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ek type r 1.6 sadece sagdan direksyonlu uretildi japonyadan dısarı sadece ingiltere gibi ulkere grey market gitti zor bulursunuz, getirecegin parayada degmez, bu tarz hayaller pesinde kosmayın bence alın parcalarını type r'ın bir vti alıp burda type r'a cevirin, bence o parayada degmez daha guzel seyler yapilir ama zevk sizin.
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

dehsettuning
    Misafir
    buldugum aracların lınkı bulup ekleyeyımde bıbakın aklıma oylesıne geldı ek type-r

Tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ryhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu topik daha öncede vardı ve ordada yazdım Turkiyeye 3 yaşından eski araç getiremezsiniz. (Araç klasik statusunde değilse tabi)

bakın ne yazıyor burda O 3 yaşında arabayıda sokabilmek için 6 ay süreyle aracın buraya getirileceği ülkede ikematgah etmek zorundasınız aracında sizin üzerinize olması zorunda.
    Samsa

dehsettuning
    Misafir
    dielimki orda ıkameteden bı arkadasımız getirdi burda satın almak istersek 15.000usd bı aracı bıze ne kadara patlar tekrardan gumruk mu odıcez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    getirince yabancı plaka getirio die biliorm sonra burda birine satarken o vergiyi devlet alıyo die bişi duymuştum :S

Tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam olarak aracın ne olduğuna bağlı oranlarda değişiyor bununda tam hesaplanması için aracın opsiyon listesi dahil tam faturası lazım. artı 3 yaşında 15.000 dolar değerinde buraya getirmeye değicek ne alıcaksın merak ettim.
    Samsa

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bakın ne yazıyor burda O 3 yaşında arabayıda sokabilmek için 6 ay süreyle aracın buraya getirileceği ülkede ikematgah etmek zorundasınız aracında sizin üzerinize olması zorunda.
    geçenlerde konuştuk bu konuyu , plakasının olduğu ülkede 6 ay 1 gün durması gerekiyor aracın yılda.

Ryhn
    Misafir
    Alıntı lewo_rolla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçenlerde konuştuk bu konuyu , plakasının olduğu ülkede 6 ay 1 gün durması gerekiyor aracın yılda.
    Aracin ulkede durmasi yetmiyor surecek kisininde bu donemde ulke disinda durmasi gerekli arkadaslar...

dehsettuning
    Misafir
    yani bu iş imkansız gibi bişi

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke "imkanlı" olsa da skyline'lar , silvia'lar , supra'lar , nsx'ler , ek9 typeR ' lar , integra dc2'ler felan gelebilse...
    (amma da saydım hee)
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keşke "imkanlı" olsa da skyline'lar , silvia'lar , supra'lar , nsx'ler , ek9 typeR ' lar , integra dc2'ler felan gelebilse...
    (amma da saydım hee)
    EK9 type-r isterim

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar tam 5 sayfayı okumadım ama almanya'dan kesin dönüş yapmış ve araç getirmiş biri olarak tecrübelerimi aktarıyorum

Öncelikle gelecek araç 3yaşından küçük iken sizin üzerine geçmiş olmalı,istediğiniz yaşında getirebilirsiniz. 2000cc ye kadar %160 2000cc üstü %210 maliyeti var bu işin. 2000cc altı pek mantıklı olmuyor ama tek mantığı Türkiye'de olmayan modeller için. örnek mazda 3 1,6D

Reklam olmaması getirdiğimiz aracı söylemiyorum ama Türkiye'deki fiyata göre %35 lik bir karımız olmuştu. Bunun içinde Almanya'ya gidiş geliş masraflar orada konaklama yeme içme vs. herşey dahil.

Bende kendime 307den önce mazda 3 1,6D almayı düşünüyordum. Almanya'ya gitmek sıfır aracı almak oradaki masrafları sonra Türkiye'ye getirmek (sürerek). Burada gümrük işlemleri ötv,mtv vs. toplam 41000 maliyeti vardı Bu arada perm hakkı zaten kesin dönüş yapanlara veriliyor. öle herkez gidip araç getiremiyor. O yüzden perm hakkı olanlar ötv ödemiyor diye bişi yok Ancak şu var yabancı uyruklusunuz ve Türkiye'de yaşıyorsunuz o zaman ötv'siz girebiliyor araç. Bu araçlarında plakaları 34 MB'dir bunun en iyi örneği Bugatti Veyron 34 mb

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mb md mc hepsi aynı sanırım buşekilde giren araçlara verilen plakalar ama satarken alacak kişi ye bi vergi gibi bişi yansıyor diye biliyorum yanlışmıyım ???

Ryhn
    Misafir
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar tam 5 sayfayı okumadım ama almanya'dan kesin dönüş yapmış ve araç getirmiş biri olarak tecrübelerimi aktarıyorum

Öncelikle gelecek araç 3yaşından küçük iken sizin üzerine geçmiş olmalı,istediğiniz yaşında getirebilirsiniz. 2000cc ye kadar %160 2000cc üstü %210 maliyeti var bu işin. 2000cc altı pek mantıklı olmuyor ama tek mantığı Türkiye'de olmayan modeller için. örnek mazda 3 1,6D

Reklam olmaması getirdiğimiz aracı söylemiyorum ama Türkiye'deki fiyata göre %35 lik bir karımız olmuştu. Bunun içinde Almanya'ya gidiş geliş masraflar orada konaklama yeme içme vs. herşey dahil.

Bende kendime 307den önce mazda 3 1,6D almayı düşünüyordum. Almanya'ya gitmek sıfır aracı almak oradaki masrafları sonra Türkiye'ye getirmek (sürerek). Burada gümrük işlemleri ötv,mtv vs. toplam 41000 maliyeti vardı Bu arada perm hakkı zaten kesin dönüş yapanlara veriliyor. öle herkez gidip araç getiremiyor. O yüzden perm hakkı olanlar ötv ödemiyor diye bişi yok Ancak şu var yabancı uyruklusunuz ve Türkiye'de yaşıyorsunuz o zaman ötv'siz girebiliyor araç. Bu araçlarında plakaları 34 MB'dir bunun en iyi örneği Bugatti Veyron 34 mb
    Cok güzel açıklamıssın. Ama bir konun altını cizmekte yarar var Yukarıda gecen yabancı uyruklu iseniz demek cift vatandaşları kapsamıyor. O yuzden heyecanlanan arkadaslar varsa bunuda bilsinler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)