Manuelden şaşma derim otomatik bende var çok keyif vermiyor .
Printable View
Merhaba arkadaşlar... countryman s 2013 vardı eniştemde, ara hızlanmaları çok sever kendisi, ara ara böyle gazlayınca şanzıman bölgesinden aracın içinde bir koku oluşuyordu... Götürdük baktırdık bir şey çıkmadı... Bu kokudan dolayı araç içine hiç sinmedi bu yüzden geçen hafta sıfır km countryman s aldı ve araç yaklaşık 300 km yaptı... yine benzer bir kokunun geldiğinden bahsediyor ki araç daha yeni olduğu içinde çok sıkıştırmıyor... bir daha servise götürecek ancak ben yinede sizlere danışmakta fayda gördüm. Bunun nedeni ne olabilir? Koku dediğim şey yanık kokusu gibi bir şey...
aldırcaksınız banada bi r53 (baslangıc icin ) :D
john cooper Works Countryman hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar. daha önce ne mini sahibi oldum nede kullandım. şu an polo gti 4k kullanıyorum ve artık biraz küçük gelmeye başladı açıkçası.
koskoca mini camiasindan sorunla karşılaşan nadir insanlardanım :D kimse de alternatif çözüm önermiyor dolayısıyla :) aman dikkatli olun cok kafa karıstırıcı :))
http://www.techturkey.com/forum/sohb...i-sensoru.html
konuyu takip edip görüp duyanlar için buradan bi güncel olsun 18.09.2015 aksam yaklaşık 3-4 km kullandım hiç bir ikaz yakmadı. ertesi gün bir daha yaktı.
R50 kasa otomatik Mini Cooper sahibiydim headers orta susturucu iptali ve hks son susturucu ve kn apollo serisi spor fitre takmıştım okadar para harcama demişlerdi dinlemedim çok keyif aldım çok iyi yürümüyodu belki ama 1.6 motorlu 115 bglik araçlara göre iyiydi , ful bir araçtı çokta tatlı bir görüntüye sahipti halen o yırtınma sesi kulaklarımda dadır , Bmw ,Audi,Mercedes,Pejo,Alfa,Opel markaları kullanmış biri olaraktan ciddi mayette MİNİ Cooper tarzı ve kullanışı ile ayrı bir araç halen 2. bir araba olarak r56 kasa S düşünmüyo değilim :)
r56 works için konforu çok bozmayacak yay tavsiyeniz nedir ?
rft ler böbrek taşı düşürmek için birebir... en kısa zamanda değişicem bende rft kullanıyorum
2008 R56 S sahibiyim..cooper s e binecekseniz standart binmeyin derim :) komple egsoz,yazılım,hava filtresi ile araç bambaşka birşeye dönüşüyor ancak ustanızı iyi seçin derim zira bu araçtan anladığını idda edip anlamayan çok usta var piyasada :)
Ben çok uzun km yapmadım açıkcası ama zaten bi cooper sahibiysen olumsuz yönlerini görmüyorsun bile :) Mini Cooper S öncesi Bmw den tutunda wolksvagen,audi,seat,honda,mercedes,alfa romeo gibi aklınıza gelebilecek birçok araca bindim.bir kısmı kendi araçlarım bir kısmı ise arkadaşımın veya şirketimin verdiği araçlardı..Hiçbir araba bana Mini'nin verdiği keyfi vermemiştir bu zamana kadar..Aracın olumsuz yönlerini görmenize bile engel oluyor bu durum.
ben 2 tane R56 s kullandım ikiside süspansiyon konusunda rahatsız etmedi beni.Yakıt konusuna gelirsek o tamamen kullanmayla alakalı ama sizin araç uzun yolda çok yakıyormuş bir sorun olmasın?benim şehir içi 8-8,5 , şehir dışı 110 civarı sabit gidersem 5,5 civarı
Galeri işi ile uğraşıyorum o açıdan kullanmadığım araç benimde yok gibi , bu benim 2. Cooper renk olarakta Tr de tek die düşünmekteyim ( Altın sarısı folyo kaplı ) aracın Borusanda bakılıyor bakımları , 1.6 122 ps ( John Works paket ).
e46 SMG 330 ci sattığım araç kadar yakıyor ,
Ek olarakta aracınızda Pejo Bmw ortak yapımı motor bulunmak.