Selam arkadaşlar.Civic si aracıma yağ basınç göstergesini nasıl monte edebilirim.Yardımcı olurmusunuz?
Selam arkadaşlar.Civic si aracıma yağ basınç göstergesini nasıl monte edebilirim.Yardımcı olurmusunuz?
Sandwich Plate'le montaj yapman gerekir.
DIY Oil Sandwich Plate Install - HondaCivicForum.com
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
osmanın dediği gibi oil sandwich plate en düzgün yol. diğer yöntemler kesme biçme delmeye sebep olur uğraştırır.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
tahmini maliyet ne olur
bende sandıvıc ve yag basınc sensoru var sanada gosterge kalır 80 tl plate olur sıfır 30 tlde sensor olur 7 tlde kargooldu bıttı gostergede fıyatına gore degısıyo ıkıncı el 50 60 kalıtelı bısey ıstıyosan 150 200 daha kalıtelı sıtıyosan 300 400 e kadar gıder bu lıste
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
sandwich olmadan nasıl bağlanır
sandviç pleyt olmadanda şu şekilde olur:
her araçta olduğu gibi senin aracında da düşük yağ basıncında uyarı yakan bir switch var, onu söküp, oraya bir t parça yaptırılacak, t nin bir ucu motor bloğuna, bir ucuna arabanda mevcut olan yağ basınç switchi, bir ucunada göstergenin müşiri bağlanacak
t parça için, su tesisatçılarındaki standard T lerden kullanılabilir 3/8" veya 1/2" ölçüsünde ama diğer bağlantılar için sanayide tornacı bulman gerekir.
diyelim ki sandvic plate aldım.bunu izmir de neresi yapabilir.
Montaj süresi ve tahmini işçilik ne kadardır
güncelllll....
baktım ama göremedim
direk pompa çıkışından, filtreden önceki basıncı okumak gerekir. kapakda vs başka yerdeki basınç aldatır.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
biz bu şekılde yapmıştık az çok yardımcı olur sanırım
yada bloğun ustundekı yağ kanalını delıp direk yağ hattınada bağlayabılırsın ama motoru indırmen gerekır en basıdi bu
Hala plateyi oneriyorumm
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)