93 Ford Sierra ile ilgili teknik veri, kullanan ,turbolayan arkadaşlar varsa bilgi almak istiyorum parça sorunu varmıdır ,fiyatları nasıldır tr de bulunur mu?
şimdiden teşekkürler
93 Ford Sierra ile ilgili teknik veri, kullanan ,turbolayan arkadaşlar varsa bilgi almak istiyorum parça sorunu varmıdır ,fiyatları nasıldır tr de bulunur mu?
şimdiden teşekkürler
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Tahminimce gördüğün araç eskişehir de nadir garajdan çıkan cosworth.
koltukları göstergeleri fln farklı.kasa olarak orijinal cosworth kasa fakat motor yönünden oldukça dolu bi makina.SAhibi ile bikaç görüşmüştüm.Oktaykan ve proshop iyi tanırlarmış bu aracı.Gizliden gizliye gEce ankara yoluna çıkıp basmayı çok severmiş.En büyük zevkiymiş sahibinin...
Parça yönünden oldukça sıkıntılı bir araç bildiğim kadarıyla ama çok istedikten sonra yürütülemeyecek bi araç değil kannımca...
cosworth türkiye de sıkıntılı ama.ebay de bi kere cosworth yazmıştım arama motoruna.Çıkan parça sayısını anlatamam...![]()
ingilterede parcası bol ucuz aradıgın herşeyi bulursun ebaydede parçası bol. Ingılterede bu aranın motorunu genelde kitcarlarda kullanıyorlar. Herseyini bulursun ve muazzam güçler elde etmek mümkün bu araçla.
Şimdi sierra 2.0 dohc efi lerle cosworth 2.0 turboların motorunun aynı motor olmadığını söyleyeilirim. hatta alakaları bile yok.
araçlar 125 hp. atmosferik olarak yapılacak pek bişey yok. turbo yapmayı düşünebilirsiniz. ya da o motoru söküp farklı bir motor atılabilir.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
turbo yapacaksanda yeni kasa focus st nin turbo kiti cuk die uyuyor.. ankara'da yapan bi ark war.. ve sorunsuz bir şekilde 1 senedir yürüor
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
walla piston falan deişti ..0.8 bar bastılar yanlış hatırlamıorsam 200+ aldılar
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
para durumunu ayarlarsam yaza turbo olucak benim sierra;
86x86 bore-stroke. piston pimleri uyarsa yukseklikleri kurtarirsa calibra turbo pistonu kullanabilirsiniz..
bunlara gerek varmi peki?
acikcasi ben yatak ve segmanlari yenileyip turbolayacagim 2-3mm civari conta kestirip sıkıstırma dusurulecek. dusuk basinc ile eglenmek icin yeterli torka sahip olacaktir, ilk 3 vites yeteri kadar kisa zaten k03 ve 7psi basinc bile oynatmaya yeter![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)