Teşekkür ederim yardımınız için... Ön panjuru nasıl siyah yaptınız?
Printable View
Teşekkür ederim yardımınız için... Ön panjuru nasıl siyah yaptınız?
Arkadaşlar açık hava filtresi kafama takılmıştı bugün kömürlükte duran eski açık hava filtresini taktım ama kullanamadım. Şöyle ki taktıktan sonra devir saati en fazla 3500'e çıkıyor ve kesiciye giriyor. Çok şaşırdım,sebebini bulamadım. Buna ek olarak normal filtreyi çıkarıp açık hava filtresini takınca aşağıdaki hatalar meydana geldi. Sebebini bilen birisi cevaplayabilir mi?
http://i.imgur.com/MYlHb1F.jpg
AÇIK HAVA FİLTRESİ
http://i.imgur.com/MNbASB6.jpg
Akismetreyi takmismiysin acik hava filtresini taktiktan sonra ? Benm akismetre bozuldugunda 3500u gecmiyordu araba. Eger sensoru takmadiysan bundan dolayi yapmis olabilir.
Normal filtrenin üzerine entegre sistemi diyorsan onu tekrar takacak bir yer bulamadım kardeşim. Boş olan yerin içine salladım öylesine. :) Akismetre o mu oluyor? Ne işe yarıyor peki bu ve nereye takmam lazımdı açık hava filtresini taktıktan sonra?
Aynen o sensor oluyor. Onu takmadigin icin bu sonucu almissin. Simota'nin veya baska bi markanin senin aracin icin olan kitini alicaksin. Sensor yeri hazir olur boruda ayni sekilde takicaksin. Ha ben kit almak istemiyorm diyosan isini bilen bi egzozcuda borulari yaptircaksn sensor yeriyle beraber. Lakin fiyat yine kit fiyatina gelicektir. Al bi simota kit tak sensoru yerine rahatina bak :)
Eyvallah kardeşim sağolasın. En fazla 100-150 arası çıkar benden. O fiyata da bulamam heralde. En iyi marka HKS,AEM,Simota bunlar heralde bunlara da bodykit ve diğerlerinden sonra para yetmez heralde. :)
sana bunlar gibi biseyler lazim.
Connecting site...
Connecting site...
ben aem kit hic gormedim varsa bilmiyorum. bi ara injen vardi onuda bulamadim simdi. hks vs. takacaksan sensorlu ara boruyu yaptirman lazim dedigim gibi. hazir alman senin icin daha uygun olur. en azindan yarin birgun satacak olsan temizler satarsin. kolay gelsin dostum :)
Kardeşim yardımların için çok teşekkür ederim,Allah razı olsun. Bunlar şimdilik bütçeyi fena bozar,işin rast gelsin... :)
27sinde adana'ya gidicem. benim aractan filtre kitini sokmustum. filtreyi birine verdim ama ara borusu duruyor olabilir emin degilim. 3 sene oluyor :) eger boru duruyorsa ucretsiz yollarim sana. alirsin ucuna bi filtre bitti gitti. yazarim sana burdan ben. hadi hayirli geceler :)
Allah razı olsun kardeşim,çok sağolasın. Kan çekiyor demekki. :) Hayırlı geceler...