Arkadaslar merhaba. Bir cok kisinin bildigi uzere California'da yasiyorum ve 2012 Honda Civic kullaniyorum AEM cold air filtreye sahibim. Bugun inanilmaz bir yagmurda kaldim,yolda giderken gaza basinca garip bir ses verdi araba ve hemen sag'a cekip hic gaz'a basmadan yoluma devam ettim belli bir yerden sonra gaz'a basmak zorunda kalinca arabada hic bir sorun olmadigini gordum eve gelince stop edip tekrar mars yaptigimda aslanlar gibi calistiBende simdi gece 3.30 para verseler uyuyamam ogrenmem lazim sizce motor su cekmismidir ? Eger cektiyse ne yapmam gerekir ? Sunu belirtiyim hic bir sekilde su birikintisine girmedim sadece yolda giderken olan bir olay bu. Gelince yag cubugunuda cektim yag'da hic bir gariplik goremedim. Benim bildigim bilgiler dogrultusunda motor oluk oluk suya girmedigi surece su cekmez. Hava filtresinden alinan su ise boru sicak oldugundan oturu buhar olup gidiyor bu bir nebze rahatlatiyor beni ama yinede sizin bilgileriniz sart benim icin. Yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler.
![]()