vallaha cektim saga sinirler alt üst oldu ne yapacagımı şaşırdım :(
Printable View
vallaha cektim saga sinirler alt üst oldu ne yapacagımı şaşırdım :(
eskiden 2-3 kere anaktarı cıkarıp takardım calışırdı problem aküden sanırımdım aküdede sorun yok.
immo ile alkalıdır kalkıp kaputu açacak kadar uzaklaşmanıza gerek yok anahtarı çıkarıp arka kotuğa doğru esneyin ( anahtar kontaktan uzaklaşsın ) sonra takın çalıştırın :)
olmuyor kardeşim her yolu denedim.
gecen günlerde başıma buna benzer bir olay geldi, kurcalamadıgımız yer kalmadı sonra çılgının bir tanesi cıktı her zamanki gibi dedi ki, krank okuyucu sensörünün kablosuna bakınız.. aa baktıkki kablo kayışa sürtmekten fena olmus, değiştirdik sorun şık diye düzeliverdi fakat bende marş basıyor akin araba calısmıyordu..calısırsada patırtılı bir kaç saniye calısıyordu.. olur ya başınıza felan gelirse akıllarda kalsın diye yazayım dedim;)
anahtarın pili zayıflamış olmasın arkadaşımın başına gelmişti
sorun bulundu immobilizer kutusunda cıktı biraz aşınmiş ilk anaktarım da tık yoktu yedek anaktarda calıştı aracım immobilizer bu kadar lanet birşeymiş immobilizer bulmam lazım şimdi :(
bizim ies tede ayda yılda bir oluyor. Anahtarı çıkartıp yeniden denediğimde problem kalmıyor..
Bende öyle başladı sonradan bu hale geldik :(
sormak ıstediğim bı şey var aynı sorunla suan bende baş başayım yalnız bende kontağı cevırınce her şey faal ama marşda tık yok akuden dırek marşa elektrık verınce calışıyo acaba benım sorunun kontakda olma olasılığı kaç
böyle bir sorun şahinde deseniz marş dinamosuna haydarla bir kaç kez vurun çalışır marş dinamosunun kömürleri bitmiştir derdim ama işin içine immo girince farklı oluyor...geçmiş olsun..