del-sol hakkında bilgisi olan varmı iyi yönleri kötü yönleri motor kodları falan vs....?
del-sol hakkında bilgisi olan varmı iyi yönleri kötü yönleri motor kodları falan vs....?
kotu yonu yol tutma kabılıyetı yok. tavan acıkken araba resmen sallanıyo tavan takılı ıken kullanmak gerek. anı tepkılerde savrulma egılımı cok fazla. tavanı su almayanı bulmak cok zor. vtec kasaya gıre agır kalıo o yuzden yuklesend ebeklenıle performansı alamıyosun. motor harıc parcaları kolay bulunmaz ve bulunsada pahalı
nası hafifletçez onu varmı kesilmesi uygun yerleri
birde şanzımanı uzun galiba onların sadece vtec dişlileri alsam uyarmı...?
hafıfletemezsın uygun yerı yok kasası hard toplu oldugu ıcın agır saglam olsun dıye.sanzıman aynı kısaltmak ıcın 4.40 yada 4.78 uygulayabılırsın
biz aldık suan için memnu nuz fakat tavandan su alıor![]()
www.egeturbo.com
Turbo asker
1200 kg die duydum ben birde sordugum herkez şanzımanın uzun oldugunu söylüyo yokmu bilgisi olan...?
Şanzımanın üzerinde yazan kodu buraya yazarsan sana kısamı uzunmu söylerim bakındım hep farklı bilgiler var ama bildiğim final driveı 4.40 diye biliyorum yani diğer vtec lere göre daha kısa bizdeki vteclerin FD si 4.266 bundan daha uzun honda şanzımanı sadece integra ls lerde var
www.egeturbo.com
Turbo asker
Ben kullandım 34 LR 538 tavanından su almıyodu benimkiKeyifli araba ama Selçuğunda dediği gibi savrulma eğilimi çok fazla 1 kere fena bi spin atmıştım allahtan yol genişti çakmadım.
2 kişilik olması handikap ancak üstüne açıp gezince pek keyfili.Ağırlık olarak 1200 civarında bişey olması lazım.Beklenmedik şekilde büyük bir bagajı vardır.Üstünü açıp hardtop'ı bagaja koyduğunda bile bagaj hala büyüklüğünü korur.Hadrtop bagaj kapağının altına yerleşiyo ve bagaj kapağından bağımsız kaldırabiliyosun ihtiyaç olduğunda çok pratik o kısmı.
206 cc / slk vs. gibi tavanı elektrikli olan modelleride var ama maalesef türkiyeye gelmedi.
Yedek parça konusunda inanılmaz büyük sıkıntı motor harici.Çatlayan sağ stop lambasını bulmam 2 ay sürmüştü.
Almayı düşündüğün aracı mutlaka yıkamacıya götür ve bol tazyikli su sıktır araca tavandan su girmediğinden emin ol derim.
Saygılar
yedek parça konusu çok sıkıntılı bi yerden sonra yüksek olan parça fiyatını da geçip sadece bulmayı hedefliyosun tavanı takılı olsa da 160 üzeri hafif virajlarda gerilme sesleri geliyo vti a göre daha hantal kalıyo
ECUTECH İstanbul
alma bence![]()
www.honda-tech.com
valla anlaştık gibi burdan dönülmez çok su alırsada deiştirriz fitillerini 600 ytl miş
vtec jantalrıyala bakayım ne kadar basabiliyoruz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)