Arkadaşlar 160 lık manual aracımı 1-2 ay önce istanbuldan alıp geldim , bugün lanet olsun dedirttiler artık. Aslında 1ay önce aracı sanayiden bir arkadaşımı bindirene kadar sorunum yoktu sağolsun bu aracın alt devirleri ölü dedi beni bitirdi.
YAPILANLAR
1. İridium Hafta Bujiler + G Serisi Bobinler takıldı
2. Forge Dump valve takıldı.
3. Supercharger kasnağı sökülüp bakıldı, charger kontrol edildi.
4. Hava filtresi değişti.
5. Sprinbooster takıldı.
6. Turbo hortumları kontrol edildi.
7. oksijen sensörleri kontrol edildi.
8. Shell nitro denendi , 97 oktan denendi vs...
Bilgisayara bağlayınca arıza vermiyor
Son olarak araçta eski sahibinin yaptırdığı Megachips yazılımdan şüpheleniyorduk , adamların günahını almışız , Lena yetkili serviste versiyon güncellettim araba orjinale dönünce dahada *** oldu.
Sorun tam olarak şu ;;; Eğer arabayı bağırtarak boşta doldurarak kalkış yaparsam 8-9 saniyede 100 e çıkıyor evet fakat örn. 2. Vites 2000- 2500 devirden gaza yüklenirsem öyle diğer xxx araçlardaki koltuğa yapıştırmayı bırakın araba önce bir derin esneme sonrasında götünü yırtaraktan belirli devirlere gelene kadar benden 11- 12 arası küfür yiyor hele rampa yukarıysa bu küfürler 2 ye katlıyor.
Araba 20 gün bende kaldıysa 40 gün servislerde kaldı. Ben bodrumda yaşıyorum İzmirde falan elinde yedek parça olan hakketen işin ehli olan usta varsa basıp gideyim gerekirse, ne olur şu arabam gitsin yaw![]()