Öncellikle herkese selamlar. Konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim.
Aracım 6-7 aydır yatan 82 model e21 ve oldukça uzun bi süreden beri hiç benzinle çalıştırmamıştım(yaklaşık 1 sene) lpg de çalışıyordu hep, vize işlemlerini yaptırmak için aracı çalıştırmaya çalıştığımda lpgde veya benzinde çalışmadı. sonradan fark ettim ki lpg tankında ki gaz uçmuştu bi arkadaşım yardımıyla benzinliğe çekip fulledim fakat yine çalışmadı, daha sonra tüpün sanayi tabiriyle ön taraftaki tüp kafası dediğimiz yere gelmediğini farkettik işler bundan sonra daha da karmaşıklaştı lpg tankından çıkıp ön tarafa gelen hortumdan hiç bi şekilde gaz geçmiyordu, üfleyerek açmaya çalıştık olmadı 2mm'lik kılavuz kullanarak açmaya çalıştık, fakat 3metrelik kılavuzun anca yarısı giriyor sonrası yine gitmiyordu çözüme ulaşamadık ve şuan aracım çalışmıyor ve o hortumu nereden bulabileceğimi de bilmiyorum yada nasıl başka nasıl bir çözüm bulabilceğimide bilmiyorum. Bu arada hortum oldukça sert bi hortum bu klimalarda dış üniteyle iç üniteyi birbirine bağlayan bakır borular gibi fakat onlardan daha sert.