Arkadaşlar selamlar,
90-91 model Honda Civic almayı düşünüyorum,ilerleyen zamanlarda b16a veya b20 koymayı düşünüyorum,
Böyle birşey bana ne kadar mal olur,olabilirliği warmı,bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler..
Arkadaşlar selamlar,
90-91 model Honda Civic almayı düşünüyorum,ilerleyen zamanlarda b16a veya b20 koymayı düşünüyorum,
Böyle birşey bana ne kadar mal olur,olabilirliği warmı,bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler..
Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtım sanırım,moderatörlerde ricam ilgili yere taşınırsa çok sevinirim![]()
D16 var şuan satılıklar bölümünde,aslında EF ye d16 da ii sonuç verir diye düşünüyorum sonuçta 820 kg diye biliyorum EF kasayı..
Geçenlerde bi EF ye bakmaya gittim pertten toplamışlar :S
İlk önce düzgün bi EF bulmak lazım
12 ye falan alırsın temiz bişey***** burası turkiye
d16 da çok çok iyi sonuç vermesede idare eder aama uğraşcaksan bence b16 derim
K20 bende isterim ancak o kadar bütçem olduğu söylenemez..en iyi ihtimalle b16 olur,düzgün bir EF bakınmaya devam..
Swap işi hakkında çok fazla bir malumatım yok,ben BMW ciyim,biz daha çok arabanın kozmetik bölümünle uğraşırdık
Bildiğim kadarıyla Swap de,komple motorla beraber akslar taşıyıcılar felan da değişiyor..Doğrudur dimi?
motorun güücüne göre değişir yanlız b16 yı koyarken vtec akslarını falanda uydurursun problem olmaz. her işin başı $ sonu yoktemz 10 dediğime sıkıntısız yani bunlarda dahil
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)