Tam polo gti diyorm bi R line tampon ufaktanda bira motora dokunaym diyorm sonra aklimi kariatiriyosunuz yine :D 208 allure lara baktm 41-42 ye 20-30 binde var hafiftende gozume hos gelmedi dgil :D
Printable View
Tam polo gti diyorm bi R line tampon ufaktanda bira motora dokunaym diyorm sonra aklimi kariatiriyosunuz yine :D 208 allure lara baktm 41-42 ye 20-30 binde var hafiftende gozume hos gelmedi dgil :D
Klasman olarak aynı araçlar olduğu için sana ne lazımsa onu al :) 208 Thp de kullandım cth polo nun verdiği zevki vermedi açıkçası, birisi tasarım olarak güzel ama 3 boy geriden geliyor birisi hızlı ama tipsiz, o yüzden tercih senin. 2013 lerde zaten uzatılmış garanti çoğu yada sen uzatabilirsin çok korkun var sa.( pejo larda varmı bilmiyorum ) her ne kdar Doğuş otoya kıl olsam da cth kodlu polo gti aldim. Hem görüntü hem 2.el piyasası olarak söylediğin araçlardan polo daha mantikli geliyor bana.
RCZ tek geçerim manuel 200 lük siyah renk ;)
Arka koltugun sadece goruntu olmasindan dolayi rcz yi eledim. :D
Bende su an polo gti bakiyorm bi de kafama gore bulabilsem... Yanlz yakit konusunda herkes farkli bisey soyluyo kafam cok karisti biri 5.5 lt yakiyorm diyo birisi 8 den asagi indiremedm diyo nasil is cozemedm.
5.5 litreyı bende hiç göremedim uzun yolda 6.1 e kadar düşüyor şehiriçi de kullanıma bağlı 7 ile 7.5 arası değişir. Cth ile CAV arasında da fark olabilir benim gözlemlerim cth de çeşit içi (istanbul) 7 litre altına düşmez