Sen nasıl çözümledin peki? Bilgilendirir misin biraz? :) Aynı problem sende de varsa, mutlaka çözüm yolunu biliyorsundur.:)
Printable View
zaten ankarada' da dogru duzgun mini serviside yok :D
aynı sorun bende de vardı, buji ve buji kablosunu değiştirdim geçer gibi oldu daha sonra yine aynı sorun patlak verdi. bu arada benzin filtresi de değiştirdim o da bi etki etmedi. şimdi sorun devam etmekte. yavaş yavaş deviri arttırırken 2000 devir gibi bi kesilip düzeliyor seninki de buna benzer bir sorunmu? bu arada ben debimetreden de şüpheleniyorum.
motoru yıkattın mı hiç yakın zamanda? sorun buji kablolaları ve bujilerden olabilir.
motoru yikatmadim, yikatmamda heralde :)
bujilerde yeni degisti
hafta sonu benzin filtremi bi degistiricem bakalim sorun devam ederse bide o2 sensoru alicam mecburen
yardimlar icin tesekkur edeirm ;)
benzın fılıtrenı bı degstır combo
bence bısıler duzelır arabadna o2 ıyı bende arastırım yrn ıst deyım bı bakarım senın ıcın.
yeni nesil benzin filtreleri dahami uzun gidiyor;
asiri besleme arabada 10binden fazla tutmam sahsen :)
minide benim bildiğim en geç 50k da bir değişmesi gerek servisin dediği o yönde daha doğrusu :) ama tabi bu bizim benzinimizle yarı süreye iniyordur :)
sabah yolda kaldim :) afr yemyesil oldu, gaz yemedi vs..
bende restart ettim :D sonra dipgaz isyerime, ogleden sonra izin alabilirsem benzin filtresini degistircem yoksa sonum pek hayirli gozukmuyor :)
bendede benzer bı problem var.sabıt bı devırde gıderken araba kesılıyor bı kaç sn sonra kendıe gelıyor.bazen anlık yapıyor bazen 10sn suruyor.kafasına göre
ben tps sensöründen dısbrıtor ve şarj dinamosundan şüpelenıorum
rolantıde feci bı ugultu var,araba gec calısıor vs.bunla ılgılı sanırım.
sen yolda kaldım dedın korktum sımdı:)
boboin olabilir Ama oksijen sensoru ihtimali büyük çünkü dip gazda oksijen sensoru bilgisini beyin pek umursamaz