User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bütçem 18.000-20.000 TL arası.Tercihim muhtemel 206 Quiksilver.Sizce doğru tercihmi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bütçem 18.000-20.000 TL arası.Tercihim muhtemel 206 Quiksilver.Sizce doğru tercihmi?

Arkadaşlar merhabalar bir konu hakkında öneri ve düşüncelerinizi almak istiyorum.

18.000 ile 20.000 TL fiyat aralığında 3 kapılı ve benzinli bir spor araç arayışı içerisindeyim.Yakıt olarak makul seviyelerde tüketim yapan bir tercihten yana olduğum için 2.0 araçları eledim.Spor görünümlü,kendi donanımı ile yeterli olabilecek,ufak tefek dokunuşlar ile de tat alabileceğim bir araçtan yana düşüncem.

Tercihim çok muhtemel 206 Quiksilver' dan yana olacak gibi.Fakat tercih edilebilecek araçlar mecburen belirli km leri aşmak durumunda oluyor bu durum zaten kabulüm.Bunun yanı sıra bazı artı ve eksileride söz konusu işte değişenidir,boyasıdır,hırpalanmış olması vs.. bu durumlarda olucaktır elimden geldiğince temiz olanı tercih etmeye çalışmak niyetindeyim.

Sizlerin düşüncesi yada tavsiyeleri ne yönde olur bu tercihim hakkında bana nasıl önerilerde bulunursunuz sizlerinde fikrini almak istedim.Doğru bir karar mı verdim bilemiyorum.Yorumlarınız için şimdiden çok çok teşekkür ediyorum saygılarımla.

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana tavsiyem 2.0 hdi 206 . yazılım turbo 160-170 hp. Eren34 ün arabası sakın kaçırma 206 alacaksın.
    Dizel olduğu içinde makül tüketir.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pm attim.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana tavsiyem 2.0 hdi 206 . yazılım turbo 160-170 hp. Eren34 ün arabası sakın kaçırma 206 alacaksın.
    Dizel olduğu içinde makül tüketir.
    Sadık çok teşekkür ediyorum önerin için.Yanlış ta anlaşılmasın fakat dizel araç kesinlikle düşünmüyorum.Konu içeriğine yazmayı unuttum bu detayı orayı da hemen düzenliyorum.

Sadık Özyer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AhmetUsta6161 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sadık çok teşekkür ediyorum önerin için.Yanlış ta anlaşılmasın fakat dizel araç kesinlikle düşünmüyorum.Konu içeriğine yazmayı unuttum bu detayı orayı da hemen düzenliyorum.
    Sebebi nedir ? Masrafından dolayı ise benzinli - dizel arasında bakım masrafında bir fark yok. Boyuna buji bobin değiştirirsin. He devir falan diyorsun ona birşey diyemem ama. 1.6 quickle ne zevk olucak , piston egzantirik itb kapak beyin olabileceği 200 hp. Masrafı söylememe hiç gerek yok heralde.
    Karar sizin hocam. 2260 lı bir 206 2.0 hdi 250 hp civarı verir. Ateş atar.

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahmet usta bide font ayarını yaparsan iyi olur. Kalın yazıyorsun, belki farkında degılsındır.

Neyse, 18 20 bütçe için qıck düşünmek bana garip geldi. Eli yüzü düzgün bi gti daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
    bbm pin :2B244451

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sadık Özyer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sebebi nedir ? Masrafından dolayı ise benzinli - dizel arasında bakım masrafında bir fark yok. Boyuna buji bobin değiştirirsin. He devir falan diyorsun ona birşey diyemem ama. 1.6 quickle ne zevk olucak , piston egzantirik itb kapak beyin olabileceği 200 hp. Masrafı söylememe hiç gerek yok heralde.
    Karar sizin hocam. 2260 lı bir 206 2.0 hdi 250 hp civarı verir. Ateş atar.
    Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum fakat egzos değiştirip güzel bir ses almak niyetindeyim en basitinden.Ayrica motor üzerinde oynama yapmak ve çok fazla güçler elde etmek gibi bi niyetimde yok.Yoksa başta söylediklerinizi kesinlikle göz ardı etmeden tavsiye edilen aracı muhakkak değerlendirmeye alırdım ya da dizel başka bir 206 modelini.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rekord2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahmet usta bide font ayarını yaparsan iyi olur. Kalın yazıyorsun, belki farkında degılsındır.

Neyse, 18 20 bütçe için qıck düşünmek bana garip geldi. Eli yüzü düzgün bi gti daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
    Konu iceriğinde de belirttiğim gibi yakıt tüketimini en makul seviyede tutmak istiyorum.Artı yüksek vergiyide işin içine katarsak pek cazip değil benim için.Yoksa biraz daha bütcemi arttirmaya çalışip RC olurdu tercihim.Öneri için çok teşekkür ediyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında Opel Corsa yı da değerlendirmeye almıştım bir ara.Zaten quik ile corsa arasında kaldım en son aşamada 206 dan yana karar kıldım çok daha sportif ve al benisi olduğunu düşündüğüm için.Mesela bir RC jantıyla bile tamamen farklı bir karaktere bürünüyor araç.Benim sizden ricam şu ; bu aracın şöyle artısı olur böyle eksisi olur.Ben bu değerlendirmeleri yeniden gözden geçirip ya vazgeçip bütçemi arttırmaya çalışıcam yada en kısa sürede nasipse bir 206 quiksilver sahibi olucam İNŞALLAH...Öneri ve düşüncelerinizi merakla bekliyor tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O paralara megane f7r veya ibiza cupra2 olabilir. Yakit olayindan cok korkmayin quick ile arasinda atla deve yoktur bu saydiklarim arasinda. Ozellikle renaultlar oldukca az yakar siniflarinda
    Bence azcik yakittan feragat edilip daha iyi giden ve daha keyifli bir arac alinabilir.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    c2 VTS dusunulebilir

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En yakışıklısı 206 bence bahsi geçen araçlar içinde. Ama quik yerine temiz bir gti tüple çok memnun eder.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    c2 VTS dusunulebilir
    Değerlendirdiğim araçlar arasında vardı.Fakat 206 çok daha şık geliyor gözüme.Teşekkürler öneri için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En yakışıklısı 206 bence bahsi geçen araçlar içinde. Ama quik yerine temiz bir gti tüple çok memnun eder.
    Kesinlikle görünüm olarak çok daha iyi bir seçenek 206 aynı düşüncedeyim sizinle.Fakat şuna inanan biriyim lpg motor sağlığı açısından çok sıcak gelmiyor.Bir gtı sahibiysem veya bu sınıfta olan bir farklı bir araçta olabilir verimli ve sıhhatli kullanım açısından benzinle kullanılması taraftarıyım

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olan 206 lar Arasında bob plaka var ona bir Bakım fotolar da temiz duruyor du qiuick

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi git şöyle güzel sunrooflu falan bi 306 al geç sen uğraşma 206yla
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

HKN737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede C2 VTS olabilir. Tasarımı hala göze güzel geliyor, donanımı oldukça iyi ve ufak modlarla keyifli olacak bir araç.
    [SIZE=3][SIZE=3][SIZE=4][SIZE=3]BLACKPEARL
    https://www.youtube.com/user/pilothkn
    https://instagram.com/hkn777x

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizin gönlünüzde 206 yatıyor.
    O yüzden boşuna başka araç bakmayın.
    Temiz bir 206 arayın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F4R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O paralara megane f7r veya ibiza cupra2 olabilir. Yakit olayindan cok korkmayin quick ile arasinda atla deve yoktur bu saydiklarim arasinda. Ozellikle renaultlar oldukca az yakar siniflarinda
    Bence azcik yakittan feragat edilip daha iyi giden ve daha keyifli bir arac alinabilir.
    Yorumunuz için teşekkür ediyorum öncelikle.Dediğiniz her 2 araçta gayet başarılı ve döneminin önemli araçlarından.Fakat şu anlamda tercih etmiyorum kasa olarak eskidi sanki biraz bu modeller.206 eski değilmi o da eski fakat sunmuş olduğunuz araçlara nazaran biraz daha güncel bir görünümü var kanısındayım.Yoksa herkesin zevk ve beğenisine saygım var.Sonuçta bu konular kişiden kişiye değişiklik gösteren göreceli hususlar.Saygılar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)