İyi sabırlısınız tebrik ederim. Konunun devamını takipteyim eğer mahkeme yolu olmayacaksa en iyi şekilde uğraşarak yapın da sonunda keyfini sürün. hayırlısı olsun hakkınızda.
çok geçmiş olsun tekrardan
Printable View
İyi sabırlısınız tebrik ederim. Konunun devamını takipteyim eğer mahkeme yolu olmayacaksa en iyi şekilde uğraşarak yapın da sonunda keyfini sürün. hayırlısı olsun hakkınızda.
çok geçmiş olsun tekrardan
2003 R53 sahibiydim zamanında. Yeni aldım hemen hemen her bindiğimde roll yapıyodum . Köpek gibide gidiyordu extra sadece filtre egsozdu. İndash teyp açıkken hararet görünmeden 6 bitene kadar gaz bastım ekranı indirdim hararet tepedeydi. Conta yakmış denildi kapak söküldü yüzey yamuk kapakta bişey yok diyildi. O gün itibariyle 3 kez kapak söktüm yinede harareti su eksiltmeyi çözemedim. Blok alma yoluna kadar gittim, Trabzon' mağlum ustamız ***** mini için yok. Kapağı 3 kez bakmalarına rağmen samsun'a gittim. Kapak çatlak çıktı. Üst kapak kadehler hariç 1100e aldım conta takımı sekman radyatör hortumlar su bidonu su bidonu kapağı değişmediğim hiçbirşey kalmadı motor indirip pistonlar hariç ne varsa değiştim. Toplam 6400 TL'ye mall oldu bana. İhtiyacınız olan bişey olursa 0545-588-6161 ulaşabilirsiniz. Geçmiş olsun..
Geçmiş olsun fakat mahkemeden birşey çıkmaz bence
Büyük geçmiş olsun öncelikle arkadaşım , umarım uygun fiyata çıkarsın şu konuya değinmeden edemicem , çoğu kişi mahkemeye ver demiş vs BMW bile belli yıl garanti kapsamında tutuyor araçlarını 2004 model 11 yaşındaki arabanın kimse veremez garantisini ne kadar baktırsanızda belli bir ölçüde kalırsınız %100 bir sonuç alamazsınız bu açıdan benim tavsiyem tek tek fiyat araştırması gerekirse yurtdışı sitelerden parçaları toplayım sağlam bir usta işçilik derken işin içinden çıkmanız.
Arkadaslar hararet yaptiktan sonra arac otoparka cekildi oradan izmire gitti. orada bir yanlis anlasilma olmus. Zaten bizimde bir beklentimiz yok sonucta 2.el araba. Expertize bize kazik cakti. Arabanin yuruyen aksami bile kotu kesik yaylarla vermisler :) ama allah var kaportayi dogru soylemis :) kurstayim elimdeki video yu bugun paylasicam.
Arkadaslar.satici bizzat aracin uzerindeki en ufak hatayi bile aliciya teblig etmek zorunda. Bilmeden yorum yapmayin. Noterdeki satis sozlesmesini kabul etmiyor hakim ve ayipli mal satmaktan araci iade ediyor. Ben bizzat yasadim bu durumu. Expertiz raporu vs hersey de vardi ortada. Tek bir bilirkisi raporu yeterli oluyor dava surecinde .Saticiyi bilgilendirdigini ispat etmek zorundasin. Bu yuzden size tavsiye. Parca boyayi bile noterde yazdirdin ibarenin arasina.
Satin aldigimiz arkadasi aradik soyledik. Bize verdigi cevap ''olamaz oyle birsey ya , ben saticiyim kardesim beni ilgilendirmez 3 ay bindim sattim expertizciyle muhattab olun dedi. Sonrasinda olay degisio expertizcide onun tanidigiymis.
Bu arada kararimiz forged motor ve jcw kapak olarak dolu sekilde toplamak. Bu yolu izleme karari verdik. simdi.sizden gelen parca hakkinda bilgu soyle yaparsan daha iyi olur gibi vs bilgiler bekliyoruz.
Bence saticiya hicbirsey olmaz adam sonucta baktirmak icin musade etmis sende gidip baktirmissin, burda senin muhattabin ekspertizi yaptirdigin yer olmali elinde belge varsa ekspertiz yapan firmaya yaptirim uygulatabilirsin, ama sanayide bilmedigin bir ustaya gidip ayak ustu araci gosterdiysen ondanda bir sonuc alamazsin, zaten saticinin tanidigi yerde ekspertiz yaptirmak hangi mantiga sigar arkadas, gecmis olsun
En basitinden makinaya soktuk kişi gitti hataları sildirmiş sonra bizde ext. makinasına bağladık temiz çıktı 500 km hatalar lambaları başladı bu olayın nasıl dava süreci olur ? BMW ,Mercedes kendileri expertiz raporu için gittiğinde 2004 model arabaya bakmazlar bile ( Kendi araçlarından alıp kendi arabanızı bıraktığınız durum hariç ) rapor düzenleyip (Kosifler , TeknikOto , Mengerler,).
Expertizi daha edebilirsiniz geçmiş olsun.Yükleme konusu içinde yeni konu açarsanız daha kolay sonuca ulaşırsınız.
Her zaman derler, cooper S alırken 3 5 fazla verin yoksa hem uğraşırsınız hem aynı paraya gelir temiz bi cooper ile. Geçmiş olsun umarım atlatırsınız bu sorunları
en son araba alırken neler gördüm o yüzden bana yabancı gelmiyor ki baktığım araba 1.6tdi poloydu. Km düşürmeler içerisindeki bütün arıza ikazlarını kapatmalar. Arıza uyarıları bi açtık arabanın dashboardu ışıl ışıl oldu. Piyasada şerefsiz çok. Baktığım da 1-2 araba değil bir sürü araba. O yüzden araba alırken tanımadığın yerden alıyorsan aman dikkat. Son aldığım fabia da da şanslı çıktım ve artık bunaldığım için usta vs göstermeden aldım.
jcw kapak orjinalden farkı yok sayılır o yüzden jcw topladım efsane olur gibi hayal etmeyin hangisini ucuz bulursanız onu alın
jcw kapakta egzoz portu 1 mm daha büyük sadece normal kapaktan başka hiçbir farkı yok
bu arada mini motoru sağlam motordur 1200-1300 egt leri görüpte o kadar km yapcak başka motor varmıdır bilemem :)
sizin arabanız acayip hosuma gidiyordu onun gibi bir setup yapmak alımızada var aslında ama şimdi babası orj toplayıp satcam diyomus biz forged yap madem masraf yapcan hem gazla tadını cıkar hemde saglam olsun diyoruz bilmiyorum bakalım nolacak.
video yu suan upload ediyorum youtube'a link atıcam sizlerde bakabilirsiniz.
bi arkadas sormustu kusura bakmasın yeni cevaplıyorum. araç gri tavanı beyaz jantları beyaz ve 2 şerit geliyor beyaz olarak.
https://instagram.com/emremogan bakabilirsiniz buradan arkadasımın hesabı
çok geçmiş olsun. bu saatten sonra hatalı kimdi şunu bunu yapmasaydınız demenin pek bir faydası yok olan olmuş.
ben sizin yerinizde olsam forged motor olarak toplar en azından uğraştığıma değecek bir araba yaparım. sandık alırsanız içiniz rahat olur belki ama sıradan bir mini olur elinizde, piyasanın en fazla 1-2 üstüne satarsınız o da şansınız varsa.
forged toplamanın çok masrafı yok, mini parçaları çok çok pahalı değildir iyi araştırırsanız ve iyi ustayla çalışırsanız.
jcw kapağa gerek yok, s ler ile aynı herşeyi sadece egsoz portu 1.2 mm daha geniştir. ya RMW gibi bir markadan gidip 0 kapak alın o kadar para verecekseniz, ya da gidip s kapağı alın varsa imkan içini doldurun egzantirik vs.
blok ne durumda? ölçtürüp uygun ölçüde forged piston alabilirsiniz, cp piston 600 dolar civarıydı.
kollar ve krank sağlam heralde? onları kullanabilirsiniz, sorun varsa da oem yenisiyle değiştirebilirsiniz.
conta seti 400 lira civarıdır orjinal, eğer farklı ölçü kullanacaksanız da yine buna yakındır fiyatları.
sc sağlam değilse o da 1500 lira civarı sıfırıydı sanırım tam hatırlamıyorum, yada çıkmaları 500-600 lira ebayde de 50-60 dolara tamir kitleri var.
tesisat en pis işi bence, onu ben olsam baştan sona yenilerdim.
totalde yine bi 10-13 lira civarı harcanır ama sonunda da en azından keyifle binilecek bir araba olur satarken de ekstrası olur. tabi tekrar söyleyeyim bilmeyen biri olursa üzülürsünüz iyi araştırmanız lazım.
ben hala forged toplama taraftarıyım ama babasıyla aralarındaki diyalog karışamam inş sizin dedighiniz gibi bir motor toplarız. bu arada video geldi aşağıda
https://www.youtube.com/watch?v=DWzA...ature=youtu.be
videodan sonra anladım ki araç satışı para cokomel hesabı olmuş hiç mi motora kendiniz bakmadınız çok iyi kazık olmuş hale bakılırsa berbat.