User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: 1 elin nesı var 2 elın sesı var:) yardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

1 elin nesı var 2 elın sesı var:) yardım

arkadaslar selamın aleykum e30 araca 18is motoru atılmıs oncelıkle motor kodunu bılen varmı 91-94 arası e36 is motor sanırım.
    aracta bıanda patıranma gaz yememe durumlar oldu akısmetre komple degıstı beyın degıstı elektrık tesısatı komple elden gectı enj bobın farklı takılarak denenmedı ama deneme yanılmayla denendı krank sensoru denenmedı...motor bazen ılk calıstıgında hıc bır sıkıntı yok saat gıbı 3 4 dk sonra sankı ısınınca baslıyor patıranmaya ..ankarada teknık oto ahmet onerıldı bu ısı cozebılıcek yardımcı olabılıcek bırı varmı bu durum cok can sıkıcı..
    http://s172.photobucket.com/user/cot...ffutf.jpg.html
    resım acılıyormu yukledım ama bende gozukmuyor motorun resmı konuda

razzmatazz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    91 den 95 e kadar 318is ler m42b18 motor kodludur aşşağıdaki resimde motorun nasıl bişey olduğunu görebilirsiniz

sorununuza gelirse bana kalırsa krank sensörünü bi deneyin aynı sorun m40 motorlu aracımda başıma geldi ısınana kadar bi sorun yoktu saat gibi çalışıyodu ısınınca hava filtresinin ordan patırdamaya gaz yememeye başlıyodu krank sensörünü değiştirdik bi sorun kalmadı

junicb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ateşleme sorunu gibi gözüküyor. Bujiler, buji kabloları, bobinler kontrol edildimi? Kullanılan motor yağına da dikkat edin.
    Drive to win!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı razzmatazz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    91 den 95 e kadar 318is ler m42b18 motor kodludur aşşağıdaki resimde motorun nasıl bişey olduğunu görebilirsiniz

sorununuza gelirse bana kalırsa krank sensörünü bi deneyin aynı sorun m40 motorlu aracımda başıma geldi ısınana kadar bi sorun yoktu saat gibi çalışıyodu ısınınca hava filtresinin ordan patırdamaya gaz yememeye başlıyodu krank sensörünü değiştirdik bi sorun kalmadı

tesekkur ederım yorumun ıcın krank sensoru kaldı zaten son olarak onuda denıycez bakalım.. birde bu motorda bobın soketlı akıs soketı gıbı benımkınde soket yok teklı bobın yanı degıstırılmıs olabılırmı oyle bı sokette yok elektrık tesısatı sokuldu nası cevırılmıs olablır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)