User Tag List

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 3.18 İS Hakkında Tecrübeliler içeri lütfen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

3.18 İS Hakkında Tecrübeliler içeri lütfen

Kolay gelsin ramazanınız mübarek olsun

Size benim için önemli bir karar olacak birşeyi danışmak istiyorum..

Benim opel astra 1.4 g kasa var memnunum da aslında ancak daha performanslı ve daha erkeksi bir araç istiyorum aslında buna binayen aklımda

318 is 96 model ve üzeri var be max 23bin tl param olacak benimkini satınca size danışacağım bu şu

- Yakıtı nedir yılda 30bin km yaparım Benim aracım tüplü 18-20 arası yakıyor genel olarak çok sakin sürerim 100 km hız 1 dkda çıkarım sen hesap et ^^
    - Sık sık arıza çıkartırmış Parçası pahalı mı sık sık arıza çıkartmasında parçası pahalıda olsa olur.
    - Bu kadar eski model bir araç almak ölü yatırım olur mu ?
    - Performansı beni mutlu eder mi ? 140 bg araç ancak nette videolarına baktım 150 den sonra misal canlı değil zor hızlanıyor gibi benim araçta 190 falan çok rahat yapıyor 1.4 olmasına rağmen fark hisseder miyim ?
    - Bmw 2.el alırken nelere dikkat etmeliyim.
    - Sizce bu aracı almak doğru olur mu

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhabalar benden daha detaylı bilgi verecekler elbet vardır bildiğim kadarını paylaşayım..

E36 2.nesil motorları M44 dür.
    Yakıtı Benzinde 45-50 krş civarı yakar(Uzunda değişebilir) Lpg var ise 30 krş a düşer.
    En kronik sorunu hava akış metre rolanti motoru.
    Fazlası ile is mutlu eder gideri bir 320 kadar vardır daha seridir.
    Alırken Podye kule şase çamurluk ağızları kupaya cok dikkat et.
    Almak keyfine bağlı bende olsam alırım severim İs bendede vardı konularımda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By CrAzY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar benden daha detaylı bilgi verecekler elbet vardır bildiğim kadarını paylaşayım..

E36 2.nesil motorları M44 dür.
    Yakıtı Benzinde 45-50 krş civarı yakar(Uzunda değişebilir) Lpg var ise 30 krş a düşer.
    En kronik sorunu hava akış metre rolanti motoru.
    Fazlası ile is mutlu eder gideri bir 320 kadar vardır daha seridir.
    Alırken Podye kule şase çamurluk ağızları kupaya cok dikkat et.
    Almak keyfine bağlı bende olsam alırım severim İs bendede vardı konularımda var
    Podye kule şase çamurluk ağızları kupaya cok dikkat et.

önden kazaları heralde çok olkuyor bunların.

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mlsf öyle evet .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kim ne der ne tavsiye verir bilmem ama şunu biliyorum 23 bin liraya eli yüzü düzgün seni uzun süre götürecek başını ağrıtmayacak is bulman büyük konuşmamak lazım ama imkansız. Ben aylardır arıyorum ama yok kendi arabama alıcı buldum ama alacak araba olmadığı için satamıyorum . Zaten alınacak olan is i de 23bine vermezler. Boya,değişen olayına girmiyorum bile zaten kaportada işlem görmemiş e36 altın değerinde yine diyorum öyle birşey bulursanda 23bin imkansız.

Hadi buldun kafana göre bir bmw direk tanıdığın nazının geçtiği sadece bmw ile ilgilenen bir ustaya götür kendini ona emanet et. Yoksa oraya buraya kendin bakarak e36 alırsan sürprizlere açık olmalısın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı noelbaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kim ne der ne tavsiye verir bilmem ama şunu biliyorum 23 bin liraya eli yüzü düzgün seni uzun süre götürecek başını ağrıtmayacak is bulman büyük konuşmamak lazım ama imkansız. Ben aylardır arıyorum ama yok kendi arabama alıcı buldum ama alacak araba olmadığı için satamıyorum . Zaten alınacak olan is i de 23bine vermezler. Boya,değişen olayına girmiyorum bile zaten kaportada işlem görmemiş e36 altın değerinde yine diyorum öyle birşey bulursanda 23bin imkansız.

Hadi buldun kafana göre bir bmw direk tanıdığın nazının geçtiği sadece bmw ile ilgilenen bir ustaya götür kendini ona emanet et. Yoksa oraya buraya kendin bakarak e36 alırsan sürprizlere açık olmalısın.
    Sayfalarda 23bin altı is mevcut durumlarıda fena değil gibi 97model bir is ede 28-30bin verilmez diye düşünüyorum ne kadar beğensemde mantık dışına çıkar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurNP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayfalarda 23bin altı is mevcut durumlarıda fena değil gibi 97model bir is ede 28-30bin verilmez diye düşünüyorum ne kadar beğensemde mantık dışına çıkar
    yok valla çıkmaz. bugün eli yüzgün bir is in gerek kasası gerek konsolu gerek rahatlığı 2015 dediğimiz arabalarda yok. Şöyle 130-150bin km de bir is alırsan sıfır alacağına bir çok arabaya taş çıkarır işte bu tür arabalarada parada harcanır keyiflede sürülür. Şunuda belirteyim senin temiz diye gördüğün is in belki 5 tane sahibi olmuştur bunlarda bakkala giderken bile yanlamıştır belki 20 kere kaldırıma çıkmıştır. Ne yazıkki bmw lerin özellikle e36 ların kaderi bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok valla çıkmaz. bugün eli yüzgün bir is in gerek kasası gerek konsolu gerek rahatlığı 2015 dediğimiz arabalarda yok. Şöyle 130-150bin km de bir is alırsan sıfır alacağına bir çok arabaya taş çıkarır işte bu tür arabalarada parada harcanır keyiflede sürülür. Şunuda belirteyim senin temiz diye gördüğün is in belki 5 tane sahibi olmuştur bunlarda bakkala giderken bile yanlamıştır belki 20 kere kaldırıma çıkmıştır. Ne yazıkki bmw lerin özellikle e36 ların kaderi bu.
    200-230 bine kadar bence yolu var zaten ben açıkçası 18-19 yaşındaki bir arabanın 130binlerde olabileceğine inanmıyorum mantıken imkansız tavan dışı boyayada karşı değilim bmw ye güneş yanığı ile binilmez diye düşünüyorum ama bakalım kısmet ne gösterecek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurNP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    200-230 bine kadar bence yolu var zaten ben açıkçası 18-19 yaşındaki bir arabanın 130binlerde olabileceğine inanmıyorum mantıken imkansız tavan dışı boyayada karşı değilim bmw ye güneş yanığı ile binilmez diye düşünüyorum ama bakalım kısmet ne gösterecek
    Ben 132bin de 99 model aldim suanda 160binde : ) km takintisi var bende .. Ama benden onceki sahibini bilirim ozaman varsin 200bin km olsun yine alirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 132bin de 99 model aldim suanda 160binde : ) km takintisi var bende .. Ama benden onceki sahibini bilirim ozaman varsin 200bin km olsun yine alirim.
    O takıntı bendede vardı.. Arkadaş her muayeneden önce arabasının km çektiriyor şahsen çok hilesi olduğundan takmıyorum artık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)