ya bide bende artk rezistans siyahlaşmış durumda eskilikten onu söküp yeni takma olayı olamaz mı acaba ya. çok kötü duruyo çünkü.
Printable View
ya bide bende artk rezistans siyahlaşmış durumda eskilikten onu söküp yeni takma olayı olamaz mı acaba ya. çok kötü duruyo çünkü.
havalar iyice sogumadan bu duruma bi cozum bulsak iyi olcak.buhar oldumu cok ku-otu oluyo
arkadaslar su iletken yapıstırıcı bulunamayıca ben sorunu kendi ilkel yontemimle cozmeyi denedim ve basrılı oldu.
sole anlatıyım :
kopan yerin cama temas eden 2 ayagı var bu ayakların arasına ortası bos olan kısma tam oturacak sekilde cift taraflı bant yapıstırdım ve yerine tam denk gelicek sekilde yapıstırdım.zaten dısardan bakınca gozukuyor.islem bu kadar basit resistans calısıyor.ben simdi sıcak silikonla yapıp tamamen saglamlastırcam.usenmezsem resimde cekerek anlatırım
biz yapıştırıcısını bulduk.. oto malzemecilerde var. sapasağlam oldu.
puahah deme yav neymis abi adı sanı varmı mazemenin?
Şu tamir boyasını bende almıştım sorunsuz bitirdi işi ne yapıştırıcı ne slikon lazım çok kolay.
valla istanbul yazıcıoğlu iş hanındada vardı girince içeride en sonda hoperlor ve elektronik malzeme satan bir dükkandı. Bir tür boya kahve renkli hatta yanında ince şerit çekmek için içi cizgi halinde kesilmiş bir plastikte çıkıodu fiyatıda cüzi bişiydi ama en az 6 yıl olmustur ben alalı...
arkadaslar hondaların arka cam ı tırnaklı sakın sokturmeye kalkmayın hele de otocamcılara sokturmeyın patlatır cam bırden tuz buz oluyor basıma geldı...bırak calısmasın rezıstans...pıre ıcın yorgandan olmak var.
tırnak zaten kopuk onu yapmak icin yapıstırıcı var diorlar.ben cift taraflı bantla yapıstırdım oldu mesela...
hortlatıyım konuyu...***** kıs geldi,buhar fln sorun oluyor.bahsedilen yapıstırıcıyı satan, bilen, adres, tel. fln yazarsa sevinirim...ACİL
arkadaslar aynı sorunla benımde başım belada ama en azından rezıstans olayını çözene kadar camlar buhar olmasın dıye buhu çözücüler var carrefourdan almıstım ben 2 ay once cama sıkıosun sılıosun buhardan eser kalmıyor ben rezıstans olayını halledene kadar kışı bu şekılde cıkartmayı dusunuyorum bayada bi işe yarıyor bılgınıze....
tam adresi varmıdır acaba semt fılan birde telefon?
yazıcı oglu iş hanındaysa arkadaşlar ıst kadıkoy rıhtımda elektronık ve bılg parcaları satan bı iş hanı kadıkoy sahılde kıme sorsanız tarıf eder.... bılgınızee
avrupa yakasında bu tamir kitinden bulabilcegimiz bir yer bilen yokmu?
geçen bir arkadaşın 02 civic inin rezizanstının fiş yerini yıkamacılar koparmış, büyük bir cam firmasına gittik, başta uyardılar camın patlama riskine karşın, ama camı sökmeden üzerinde yaptılar, canavar gibi çalışıyor...
Eskler yapardı..
Aracınızın camlarının buhar olmamasını istiyorsanız, bildiğiniz pril alın ve fazla köpütrmeden camınıza uygulayın.. :)
arkadaslar würht ün tamir sıvısı satılıyor sıtesine bakabilirsiniz biraz pahalı bi malzeme ama iş görür buyuk ihtimalle
guncellllll
guncelllll
guncelllll