Geri vites için bu kartal göz diye tabir edilen ledlerden alıp sol arka tarafa monte etsem yardımcı olur mu? Sadece tek sağ tarafta var orijinelinde geceleri zorlanıyorum.
Printable View
Geri vites için bu kartal göz diye tabir edilen ledlerden alıp sol arka tarafa monte etsem yardımcı olur mu? Sadece tek sağ tarafta var orijinelinde geceleri zorlanıyorum.
yahu bu e-bay ve aliexpres die iki site var yurt dışından bu siteler aracılığıyla aldırabilirmiyiz sizce ben pek güvenemiyorum aldıran var mı gümrükte sorun çıkıomuş ve bazı ürünler gümrükten iki katı fiyatına geliomuş
Bende birşey sormak istiyorum.
Bu sonradan takılan led ampuller arabaların elektirik tesisatına bir zarar verirmi yada veren oldumu ?
http://www.xenondepot.com/H4-automot...lbs-s/1052.htm
Siteyi bir inceleyin. Heralde şimdilik son nokta bu ürünler ama fiyatlar çok pahalı, Çin sitelerinde benzerlerini de göremedim. Bende motosiklete bakıyorum aylardır bir sonuca ulaşamadım.
albe ada gördüğün esnek hazır ledlerden olabilir,tr de far ve stopla led dönüşümü için uğraşan bi iki kişi var,adanada bi vatandas kendi aracıyla başladı şu an çatır çatır satıyo ledli stopları.mk2 focus stopları 450-500 gibi satıyo stop dahil ki bence çok iyi
H11 tipinde sarı led ne önerirsiniz ? Geçen gün gündüz gözüyle İnönü'de sisin içinden geçmek zorunda kaldım ama bildiğiniz heryer duvar gibiydi an otomobilin 5mt ilerisi gözüküyordu gerisi bembeyazdı. Uzunlarda hella H1 var onları da fark edilmek için yakmıştım ama benim önümdeki perdeyi kaldırmadı.
Sis yüzünden kaza da olmuştu. Sağolsun Jandarma'da en ufak uyarı koymadığı için arkamdakiler bana yazılıyordu. Dolayısıyla hem fark edilmek hemde kötü hava koşullarında önümü görebilmek için sarı led arayışındayım.
Off road tipi olan yuvarlak led farlardan da takabilirim ama sarı ışık vermesini istiyorum.
Türkiyedek hava ve yol şartları için aslında beyaz led tehlikeli oluyor.
Sarı 4600 Kelvin ideal bence.
merhaba arkadaşlar,uzun zamandır sizlerin yazdıklarını takip ediyorum,bende hundai sonata aracımın farlarından aşırı şikayetçi idim,
10400 lm. 3000 k. olan fanlıdan sipariş ettim 10 gün önce daha yurda giriş yapmadı,tek endişem aşırı ısınıp farların plastik kısımlarına zarar vermesi...
gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum,sonuçlarıda paylaşacağım...
tabi birde kimsenin gözünü rahatsız etmekte istemiyorum,sanırım farları doğru ayarladığımızda sorun olmayacak...
3000K sarı yanar bilerek aldınız değilmi?
Abi farkındayım.Ben diğer arkadaşlar için yazdım.Beyaz alıp sonra karayolunda yağmurlu havada yolu göremiyorum oluyordu.
Ondan bir bilgilendirme yazdım.
2800 ben led görmedim.Sarı bildiğimiz ampul'den neden kullanmıyorsun.Ben düzce sakarya tarafında çok görüyorum.
evet, sarı istiyorum zaten,beyaz hem kullanışsız hemde artık bayağı gibi duruyor ,ben erciyesin eteğinde oturuyorum,dolayısı ile sisle çok mücadele ediyorum..
3000k sis rengidir yabancı sitelerde fog light diye geçer yani sis rengi..
benim 4 aracımda sislerimde 3000k xenon vardı ve çok faydasını gördüm sisi bıçak keser gibi deliyordu..
bunun dışında hiç bir renk sis farına gelmez beyaz falan işin show kısmıdır sürücüye yolda fiili bir faydası olmaz..
buda bahsettiğim 156 ya yapılan strip led bu arkadaşın başka videolarıda var.. bu arkadaş yeni passat farlarının içindeki stripleri alıp 156 ya takmış bence gayet başarılı olmuş..
https://www.youtube.com/watch?v=6Xw27SDdygQ
birde demin ks speed videosu verilmiş hyundai için.. ks speed kore araçlarının en büyük ve profesyönel modifiye aksesuar firması.. çok profesyönel ürünler üretirler dandik ürün asla üretmezler benimde onlarda 5-6 parça almışlığım var.. yalnız fiyatlarıda tuzludur.
değerli arkadaşlar komik bir durum var başımda :))
ben uzun kısa far sipariş ettim ama sis farıda sipariş edecektim ampül tipini bilmiyorum,
bizim elektrikçiye sordum sökmeden dışından bakıp abi bu h7 dedi,
burada bir arkadaşın paylaştığı osram'ın listesinde hb4 görünüyor
şimdi okuduğum başka bir form da hb4 sanıp aldım sisler h27 çıktı yazmış :))
bu iş bukadar zor olmamalıydı,acaba bu ampüller birbirinin yuvasına oluyormu ,bilen varmı?
bunun doğrusunu nasıl öğrenirim? aracım 2006 hundai sonata 2.0 cdri
yardımcı olursanız mutlu olurum,teşekkürler...
servise sorabilirsiniz, fakat şu site 2005 e kadar olanlara hb4, sonrasına 881 kodlu ampülü vermiş.
http://www.lightbulbs4cars.com/hyundai%20bulb%20guide