Gece gündüzden ziyade önümüz kış yağmur,sis, kar bu şartlarda işe yararsa alınabilir ama göstermiyorsa para vermenin anlamı yok.
sarı iyidir iyi ,araç volvo s40 .
Printable View
Niken evo serisi Led hakkında bilgisi olan var mı ? Led tipiyle ilgili bi bilgi verilmemiş cree yada cob tipimidir.
Daha önce çinden gelen 8-10 dolarlık ledlerden kullandım uzunda memnun kaldım. Ama kısalarda ısınmadan kaynaklı ıkı takım bozuldu. İlk taktıgım aracım marea idi tas yapısı nedenıyle uzunlar mükemmel ötesi idi kısalarda halojene göre 10 kat iyiydi diyebilirim ( yagıs veya siyah asvaltta görüş sifir tabi beyaz yandıgı için. Xenon ne ise aynısı )
Şimdi Rover 75 imin uzunlarında aynı ledi kullanıyorum ama tasla alakalı sanırım ki mareadakı etki yok. Sisler için süreklı yaktgım için kararsız kaldıgımdan niken i denemek istedigimden bgun siparis verdim 8000Lümenlik bi model Kullanan ucuz ledlerden bi farkını gören vR mı ? İki yıl garantısı olması cazip geldi sma yinede kafamda deli sorular. Bnm için uzun ömürlü olması şart şuan için.
Kısalar için çinden philips zes cip li led aldım ama hala gelmedi 12.000 lümen bakalım nikenle aynı paraya
Sisler için siparis verdigim h11 nikenler
https://i.hizliresim.com/Z3B8MG.png
Bunlar kısalar için siparis ettigim H7 philips zes ler
https://i.hizliresim.com/zMk6jR.png
Bunlar uzunda kullandıklarım dolar artmadan önce 39 tl geliyordu
https://i.hizliresim.com/GDAdmb.jpg
ya arkadaş şu astra j lere arıza lambası yaktırmayan led bulamadık gitti ya ifrit oluyorum..
Bende Niken evo almayı düşünüyorum uzun ve kısa farlarda. Kısalarda mercek ile kullanacağım mercekle ledin uyumu konusunda bir arkadaşım led farlar mercekle sağlıklı değil mercek varsa xenon daha sağlıklı oluyormuş dedi ancak mercek kararması probleminden dolayı xenon pek mantıklı gelmiyor. Ek olarakta bu niken evoların uzun farları yaktığımızda menzili orjinal farlara göre nasıldır merak içerisindeyim
Ben niken kullanmıyorum ama led ampul kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim. Benim ampul h7 tipi, kısaların aydınlatmasından memnunum uzunların menzili konusunda ise orj bixenon ampullere göre daha az. Ama bu sene tatildeyken zifiri karanlık dağ yolundan gittiğimde uzunlar gayet tatmin edici oldu. Sanırım şehir ışıkları etkiliyor. Takılıp mis gibi kullanılabilir bence...
Vosvosum için öncelikle karşıdakinin gözünü kör etmeyecek ve aynı zamanda aydınlatması güzel bir ürün arıyorum.Orijinaller oldukça yetersiz geliyor. Yazdığım kriterlere uyan ve fiyatı çok uçuk olmayan önerilerinize açığım :)
Golf 6 bi xenon mercek farlı araçta kullanıyorum niken evoları. Kısada idare eder uzun da ise vasat.Çok yüz güldürmez anlayacağın. Xenon kullanmayı çok düşündüm ama hem muayeneden geçmiyor hem merceği karartıyor hem de soğuk selektör performansı kötü. AliExpress ten daha iyi bir led araştırıyorum yine ledle devam edeceğim
Orijinal Philips Led h4 kullanıyorum. Uzun ve kısa çok iyi tavsiye ederim.
Eğer uzunlara led takmaktaki amaç selektör performansıysa ledler iş görür. Ama xenon gibi ufuk çizgisinin düştüğü yere kadar aydınlatmaysa niken, inwells gibi cob led teknolojisine sahip ledlerin hepsi vasattır. Çünkü cob ledlerin hepsi uzunda ışığı dağıtıyor yapısı teknolojisi buna uygun değil. Uzunlara illa ki led düşünüyosan cree , csp ya da lumileds teknolojisine sahip ledleri tercih etmelisin