Merhaba hocam yanlış mı hatırlıyorum sende philips in ledleri vardı memnun değil misin? Aynı farlardan kullanıyoruz bende h7 led kullanıyorum benim aydınlatmada yetersiz. Xenon a geçmeyi çok düşündüm ama hem kaliteli h7 xenon yok hemde dediğin gibi mercek kararma yapıyor. Yeterli aydınlatmayı sağladığında buraya da yazarsan sevinirim
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
İmkanınız varsa farların içine bixenon yapıp normal zenon takıp keyfinize bakın yoksa ledlerin alayı fiyasko hem önünüzü aydınlatmıyor hemde karşıdan gelenlerin gözünü alıyor özellikle h7 tipinde olanlar
kadett e-astra gsi-fiat turbo-kadet turbo-bmwe21 323-honda civic n/a-ford sierra n/a-honda integra n/a-ford sierra rs500-honda integra turbo-bmw e30 n/a-mercedes c180-bmw e36 compact turbo loading...
Philipsin h7 xenon kiti güzel bence tavsiye ederim. Arkadasimin replika farinda takili aydinlatma gayet guzel.
selamlar, bende makyajlı kasa peugeot 307 var mercekli farlara sahip, şuan üzerinde ne üdüğü belirsiz xenonlar mevcut, aydınlatması çok kötü değil ancak bazen yanıp sönüyor, bunun yerine muayeneden geçecek aydınlatması düzgün bir öneriniz var mıdır ?
Bir güncelleyeyim s40 aracım var darlar uzun kısa ayrı h7 oluyor diye hatırlıyorum. Piyasada şuan niken diye bir marka var . Alan kullanan varmıdır? Nedir ne değildir ? Yada başka marka tavsiyesi olan .
benim uzunlarda h7 niken var. güldürmüyoda öldürmüyoda öle söleyeyim sonucta 90liralık mal
Romeo <3 Giulietta
Şu led işini hiç sevmedim, önümü bile göremiyorum neredeyse. Farlar mercekli ancak kararma mı var, eskidi mi bilmiyorum.
Yağmurda görüş zaten sıfır ama normal şartlarda da rezalet. Sanırım kelvini yüksek olduğu için ışık dağılıyor.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)