O tarz ünitelerin dahili bellekleri o kadar uzun süreli yazma işlemine maruz kalırsa hafıza çipinin ömrü çok çabuk biter. SD karta yazdırın illa Android üniteye kayıt yapsın derseniz. Ama bence kamera kendisi kaydetsin.
Printable View
Harici card a kaydedıcek evet.. kendı hafızası anca sısteme yeter.. bu şekil kamera bulamadım
https://www.amazon.co.uk/ERISIN-Reco.../dp/B08CGPDP16
USB DVR diye geçiyor. Çoğu Aliexpress android type opsiyonlarında oluyor. Yanlız cihaz işlemci kasarsa yada ekrandaki navigasyon yada başka uygulama fazla bellek yese arka planda kaydı durdurur haberiniz olmayabilir.
Abiler selam; 1 hafta da 2 aracıma park halinde iken 5 kez sürtüp kaçtılar.
Apartmanımızda malesef otopark yok kapının önüne kamera gören yere park ediyorum ama apt. 2 kamera açısı ve kalitesinden ötürü akşam vakti plaka okuyamadığım oluyor.
70MAİ, A500s PRO Plus modelini satın aldım arka kamera dahil. Gece - gündüz kamera performansından memnunum sıkıntı yok. Park halinde kayıt için kablosunuda sipariş ettim geliyor.
Cihaz max 128gb desteklediğinden ötürü arka-ön kamera dahil hesaplamalarıma göre max 7.5 saat kayıt yapıyor.
Asıl sorum şu 128 yerine 256gb taksak çalışır mı?, denemedim ama çalışmaz gibi :D Harici hard disk'e kayıt gibi bir imkan olur mu?
İkinci sorum ise 3500 - 4000tl bandında 256-512gb destekleyen 70mai ayarında bir cihaz tavsiyeniz var mıdır?
Başka konu bulamadığım için buraya yazmak istedim.
22 mayıs'ta piste çıkacağız ve bu anları kaydetmek istiyorum iphone cep telefonum ile. Önerebileceğiniz bir tutacak var mıdır, özellikle koltuk başlıkları arasındaki çubuk şeklinde olanlarda GoPro usulü.
dikiz aynasında ön ve arka kamera kullanan var mı
tavsiyesi olan varsa yazabilir mi
https://i.hizliresim.com/iii64c0.png
bu tarz bir ürün düşünüyorum.
FITCAMX konusunda bilgisi olan var mı? CPU - Novatek 96670 olarak görünüyor baktığım modelde. Aracın yağmur sensörüne bağlandığı için ek bir kablo tesisatı gerekmiyormuş. Ortalıkta kablo olmasın ve oem bir görüntü olsun istiyorum.
Peugeot'da deneyimleyen varsa merak ettim :D
https://tr.aliexpress.com/item/10050...yAdapt=glo2tur
Bundan aldım geldi ama daha takmadım. Güzel bişiye benziyor. Yağmur sensöründen elektrik alıyor.
Senin 2008 idi dimi? 2008 ise bizim aynıdır zaten her şey. Multimedia ekranı bile 2008 ile aynı kullanmışlar 2024 208'de. 2023 modeller 27x10, 2024'ler 26x10. Ekran koruyucu film aldım olmadı oradan biliyorum :D
Sen bi dene artık bence hata vs çıkıyor mu görelim bende sipariş ederim bundan güzelse.
Güncel olarak Renault Kangoo araçta kullanılabilecek sadece araç yürür halde iken kayıt yapan f/p bir cihaz var mıdır ?
70mailer olabilir
Araç kameraları, 7 Temmuz 2024 tarihinden sonra satılacak sıfır (0) km araçlarda zorunlu oldu galiba.
geri görüş kamerasında en iyi ürün nedir?
Konuya bir güncel çekmiş olayım.
Şu an güncel olarak kullandığınız, önereceğiniz f/p olarak araç kamerası önerileriniz nedir?
f/p olarak 70 mai ürünleri veya g500 dü sanırım onlar var.. performans olaraksa viofo
70Mai M310'ü park modülü ile beraber kullanıyorum. Hem cok yer kaplamiyor, cekim kalitesi de parasina göre cok yeterli.
Dostlar araç kamerası için hafıza kartı aldım fakat piyasada ciddi anlamda sahte ürün dolaştığı söyleniyor.. Aldığım kartın yazma okuma hızını test ediyorum saçma bir sonuç çıkıyor.. Tavsiye edeceğiniz program veya yöntem var mı nasıl anlayabilirim sahte olup olmadığını ?
F\P ürünü sayılabilecek uygun ön-arka kameralı ürün tavsiyesi var mı ?
70mai veya g500 olabilir
Hepsiburada | Guvenlik
Hepsiburada | Guvenlik
Hepsiburada | Guvenlik
Hepsiburada | Guvenlik
Ben bu şekilde kombinledim ortalama 6-7 aydır kullanıyorum bir problem yok.
Arkadaşlar, ben Adana'dayım. ***** yazın çok sıcak, dahili pilsiz model arayışım var. tavsiyesi olan varsa değerlendirebilirim.
Adana ise viofo