2.elde çok dolap dönüyor
Ramcho® ve VTEC®
abi bildiklerinizi duyduklarınızı anlatsanızda 2.el alanlar dikkat etse, istemiyorsanız isim vermeyin. araç alırken nelere dikkat etmek lazım öğrenelim
Printable View
2.elde çok dolap dönüyor
Ramcho® ve VTEC®
abi bildiklerinizi duyduklarınızı anlatsanızda 2.el alanlar dikkat etse, istemiyorsanız isim vermeyin. araç alırken nelere dikkat etmek lazım öğrenelim
ben vereyim firmalara hakkında bilgi isteyene örneğin wv erel 60 adet hasarlı aracı çatır çatır sattılar ve kimseninde ruhu duymadı :)
60 tane hasarlı araçı belirli rucu kaybını belirleyip sattılar...kimsenin değil herkesin ruhu duydu...araçlar şase no larında bütün dünya genelinde ki vw hasarlı olarak hasarlı resimleri ile birlikte bildirildi...karalama yapmadan konuşursak daha iyi olur bayi zaten hasar gören araçın parasını sigorta şirketinden alıyor ;) daha sonra hasar görmüş yeri onarıp hasar durumuna göre %15 ila 25 arasında değişen iskonto ile satıyor....ama hasarlı olduğunu tüketiciye belirtmek zorunda şöle bir örnek veriyim istersen 2008 dsg TDİ passat highline 2 aracın liste fiyati 91800 ytl iken ben kaputu değişmiş olarak 76500 e müşterime satın aldım ;)
400k çok çok güzel. maşallah.
İbooo firma olarak piyasanın önde gelenlerindendir Ramcho.
Altunizade bağlarbaşı taraflarında adı sanı bilinen iyi esnaflardandır. Birbirimizi iyi tanırızda burda paslaşmıyoruz ;)
doğrudur. bi aralar o VW'ler havada uçuyordu :)
kanka normal sıfır değerinden neden 7000 8000 ytl olan araçı satın almayalım ki :)
tabi canım dürüstçe sattıktan ve ekmek kazandıktan sonra niye olmasınki
aynen öle sattığım adam komple sarıya boyadı taksiye koydu miss :)
Otocenter galerciler sit p.blok no 35 bağcılar yüzyıl..
0212 673 32 99
buran auto
maşallah 400k ve motor acılmamıs dmekki benm nerden baksan bi 317bin km daha var :D
inşallah kaza bela bişi görmeyizde o kmlere ulasırız :)
kıskanc :D hahahahhahahhahahah