Aracım 2011 model 1.5DCI Clio III Bu aracın 2 Hafta önce Baskı balatasını bi ustaya değiştirtim. O günden bugüne araba hareket halindeyken aracın vites olması veya olmaması fark etmeksizin, gaz pedalı titriyor ve titremekten bildiğin uyuşturuyor o kadar titreme var.
Ayrıca yolda hareket halindeyken debriyaja basınca debriyaj pedalında bişeyin bişeye sürtmesi gibi bir hisiyatım var sanki baskı balata tam ayrılmıyorda sürtüyor sanki gibi gibi
Ayrıca vites topuzundada bir titreme ve debriyajdaki hissiyat var bişeylerin sürttüğünü hissediyorum
Bunların hepsi sadece yolda giderken oluyor hızımın 20 veya 120 olması fark etmiyor hepsinde aynı şeyler var
Bunu yapan ustaya götürdüm baktı etti bunda bişey yok ben bişey hissetmiyorum diyor. Zaten hissetmemesi gayet normal 30 bin kilometre o arabayı ben kullandım o kullanmadı bişeyde bi terslik var ama bulamadı çamura yatıyor.
Aracın üstünden Luk baskı balata çıktı biz valeo taktık ayrıca debrijay merkezide değişti.
Sorun ne olabilir şanzıman yağı az veya uygun olmayan yağ olabilir mi ? veya İstanbul Anadolu yakasında çok fazla maddi açıdan üzmeden bu sorunu çözecek biri var mı ?