Arkadaşlar merhaba, aracıma bir kaç modifikasyon yaptırmak istiyorum, kafamda şu seçenekler var:
1. Aracımda Paşaoğlu yazılım vardı, turbo arızalanması sonucu garantiden turboyu değiştirmek için sildirdim; fakat garanti kapsamına girmedi, bu yüzden:
Paşaoğlu yazılım güncelleme(egr iptali,kat iptali, bir kaç map ayarı)(500 TL) + egeturboda hibrit turbo(650-700 TL civarı)
2. Tekrar egeturboda hibrit turbo + usperformans yazılım
3. Serdar Race Werks'te bütün işlemleri yaptırma, hibrit turbo için turbomu İstanbul'a yollayacak.
Bütün işlemlerde ekstra olarak turbo söküp-takma için ücret vereceğim ve katalizörün içini boşalttıracağım. Yani bu dediklerime ekstra olarak tahmini 400 TL para gidecek. Bu seçenekler dışında öneriniz var mı veya siz olsanız hangisini seçerdiniz?
Edit: Ankara'da ikamet ediyorum, o yüzden Serdar ne kadar daha tuzlu olsada mantıklı geliyor.

Alıntı

yalnız sizlere bir sorum olacak, hibrit turbo ile pal büyütmek aynı şey değil mi? Benim aracımda şimdi mil arızalı, hazır arızalı iken sadece daha iyisi takılsın istiyorum, bu yaptığımız olaya pal güçlendirme deniliyor değil mi? Zamanla güç yetersiz gelirse intercooler ve yağ soğutucu değiştireceğim işte, sonra gene yazılım güncellemesi yaptırırım ama 160 hp bana yeter gibi. @ufuk yüksek ihtimal aftermarken bir ürün olur.