kanka kuruyunca bi 2000 numara geç, dediğin gibide pasta uygula bişey kalmaz ;)
yeterki vernik açmasın.
Printable View
sezai bu boya özündenmi vernikli bişe anladıgım yok yeminle boyaya sertleştirici attım az bişeyde tiner inceltsin diye boyacı öle dedi sonra boyadım ama pasparlak arabanın boya kodu zaten.
boyacıya sormuştum parlaması için vernik atmıyormuyuz diye yok sertleştirici at o az daha parlaklık sağlar dedi.
aynen kanka, her boyaya vernik girilmez, bazılarının pigmentlerinde yer alan özelliğindendirki parlar. sertleştiricide bunu biraz daha belirgin hale getirir sadece.
vernik açması dediğim şey ise boyanın patlaması ile oluşan küçük kabarcıklar. genelde üzeirndeki parfümden yada jantın üzerinde kalan başka kimyasallardan oluşur.
bende jantlarımı hazır sokmuşken komple boyasını kazıyıp polisaj yapmayı düşünüyorum veya kaplama ?
yapan veya yaptıran varmı tavsiye edermisiniz?
eğer İstanbulda olan varsa jant boyama,airbrush konusunda yardımcı olabilirim pmle irtibata geçmeniz yeterlidir.:)
Boyama işlemine başladım arkadaşlar, 200numaralı zımpara ile başladık 360ile bitirdik. Macunladıktan sonra 3 saat beklettik. 1.katı attık kurumasını bekliyoruz. Yeni bir konu açıcam aşama aşama benim gibi düşünenlerde yararlansın die :)
ehehe hadı bakalım kardesım :)
Burdan dvm :)
http://www.techturkey.com/forum/foru...daysprune=&f=7