Baglanti belkide hic yok, olsa bile programda olmayabilir.
Aracin eksiksiz modelini yazarmisin elektrik semasina bakalim
Printable View
Baglanti belkide hic yok, olsa bile programda olmayabilir.
Aracin eksiksiz modelini yazarmisin elektrik semasina bakalim
96 model honda s euro civic 1.4i motor kodu d14a2
buyrun videosunu çektim burda hararet 0 da ama 80 falan olunca direk klima düğmesine basar basmaz sönüyor.
https://www.youtube.com/watch?v=gO50rilZYuw
şöyle bir video daha çekermisin
motor sıcak, klima kapalı, gaz verip çek
o zaman ibre nereye kadar düşüyor
Buda araç sıcakken çektim buyrun
https://www.youtube.com/watch?v=FfGmo8n1yj8
klima kapalıykende gazı bıraktığında devir o şekilde düşüyormu ?
Hayır düşmüyor normal çalışıyor
Sana gecici bi öneri vereyim bende aracım 1.4is ek kasa yani üstünde 1.6 emme var haliyle tadilat yapmılmıs ve kelebekle ilgili bi sorunumuz vardı kelebek tam gazda geriye dönüyordu,Klima acmazken iyi 600 devirde cıtır cıtır calısıyor araba klima acınca salıp bıraktıgında sürekli dalgalanma titreme vardı,Neyse gaz kelebenin oraya demirden lama seklinde bi parca yaptık ve rolantı klima acıkta olsa kapalıda olsa 800 de calısıyor yani kelebek geri kacmıyor dedidigimi anladın sanırım mesela gazı saldın kelebek %100 kapalı olcagına %95 kapalı oluyor ve rolanti dengeleniyor. Eger resim vs istersen özelden yaz ve maddi durumun varsa izmir honda mastersa kesin git derim
97 polo'da 1'e 1 aynı problemler geldi başıma. O aracın kliması orj'di. Boğaz kelebeğini temizlettir yada değiştir sorun düzelecektir diye düşünüyorum.
İzzet göçmen ben hatay dayım izmire gitmem pek mümkün degil dediğinizi bende düşünüyorum hatta bu gun tornacıda yaptırmaya gittim olmaz fln dedi salladı kendim bi çözüm bulmayq calışıyorum şuan c20let hacı kaç sefer gaz kelebeği rolanti valfi temizledim düzelmedi.
Herkese paylaşmış olduğu bilgilerden dolayı teşşekürler. Ne yaptıysak çalışmadı aracın stop etmesini çözemedik herkesin dediği gibi beyinle alakalı olabilir o yüzden taktırdığım yere söktürüp 1000tl ye sattım 2000 e almıştım 1000tl zarar ettim. Neyse zararın neresinden dönsen kardır derler herkese iyi forumlar.
Ben de 97 civic sedan a taktirmistim rolanti ayarıyla oynadık ve düzelmisti
Vette senin aracında damı hiç klima yoktu benim gibi sonradan mı taktırdın ve rolantiyi bilgisayarlamı ayarladılar ellemi
Hiç klima yoktu efe yetkili servisten ayrılma bir arkadaşım 45 dk gibi bir sürede montajını yaptı ayrıca rolantiyi cihaza bağlamadan ayarladı
Takan kişiylebi iletişime geçemezmiyiz acaba?
Evt sonunda sorunumuza çözüm bulduk. Rolanti valfine dışardan müdahale ile aracın gazını açtık 1mt kablo 1 diot ve 2 adet lamba ile sorun çözülmüş oldu daha sonra video ve resim atacagım