Valla polodan çıkan ses fayet iyiymiş.kimde o polo ? Buğra abinin arabasına benzettım sanki.bende poloya yapacağım zaten.boş bi ses değilde tok ses çıksında yeterli benim için . Polonun baska videosu var mı ? (:
Printable View
Uzun tip 4-1-51düz boru kat yerinde freeflow sonda 63lük korhan'ın yaptığı varexlerden falan var.
VID 20160418 WA0010 - YouTube
korhandan aldım bende çok memnunum tavsiye ederim.
Adanada korhan var ben kendi polo gti mda yaptırmıştım işçiliği kalitesi esnaflığı 10 numara ses de gayet güzeldi kapalıyken zırıltı filan söz konusu değildi titiz çalışan bir abimizdi tavsiye ederim
Korhan iyidir
Tabiki Egsozcu Korhan. 205 gti 'da kullanıyorum. Sıkma vs asla yok. Ses kesmesi sıkıntısız , gayet tatmin edici. :icon_tup:
Zaten geçmişsin bencede Korhan dan şaşma derim esnaf olarak işcilik olarak tartışılmaz . Benim sohcvtec de komple egzoz yaptı hiç bi şikayetim yok ses olarak sesi kesme olarak işcilik olarak mükemmel typer da orj olmasa onda da korhanın warexini takardım :icon_tup: :)
Adanada Korhan Yakın var araca gore boru olcusune gore yapar teslim eder gun iicerisinde aıkıstirma yuksek arabalardada sorun yasamadik kapaninca sıkma kacirma yapmiyor
kardeşler egzozda yapıldı arkadaşlar araca özel yapım oldu ilgisi alakası cok iyidi kardeşler egzoz ahmet abimizin ürün gelsin kullandıktan sonra yorumu yazarım buraya teşekkürler ilginiz alakanız içinde.
Fiyat farklı nasıldır bilmiyorum, Bursa'da tezel egsoz var. HT POWER diye geçiyor kullanmadım ama videoları mevcut belki karar vermenize yardımcı olabilir.
Onur ben Buğra zaten :D Birkaç video daha var arkadaşın kanalında mesaja ekliyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=AMnmp3VVGhg
https://www.youtube.com/watch?v=5prKMe164KI
@Anu Hey maşallah be yiğidoya.Yazılımlı megane ile yürüyosun valla helal olsun.Sözünü unutmadım ama bekliyorum.Face e gelirsen bi konuşalım.
Konu sahibi kusura bakmasın saptırdık biraz (:
Korhan işin ehlidir.
tr nin her yerine gönderiyor memnun kalırsın..
Honda Civic Sİ Launch Control - YouTube
KORHAN abiden yaklaşık 9 10 tane egzoz aldım bizzat kendim 4 tane almanyada s2k olan arkadaşlarıma yolladım. Referans olarak görüştürebilirim. 1 sene sonra geri dönüşüm boruları çürüme yapmıyor isim vermek istemiyorumda :)
doğrudur bende sizlere sorarak yaptıdım ztn ahmetle irtibata gectım yarım gününü beni egzoza ayırdı saolsun gelsın taktıktan sonra kısa bir video cekip görüşlerimi belirticem burdaki orjinal egzoz ciddi paralar en azından benim gibi diğer abilerim kardeşlerim faydalansın.
@FatihÖncerBLR mesajımın neresini beğenmedin acaba?