bende ss kullanıyordum c2 me sığmayınca remusa döndüm iikide dönmüşüm hem yarı yarıya hafif bi egzoz hemde görüntü olarak çok daha güzel :)
http://i122.photobucket.com/albums/o...Merrt-0011.jpg
Printable View
bende ss kullanıyordum c2 me sığmayınca remusa döndüm iikide dönmüşüm hem yarı yarıya hafif bi egzoz hemde görüntü olarak çok daha güzel :)
http://i122.photobucket.com/albums/o...Merrt-0011.jpg
hks hipower kullanıyorum evo 9 da, downpipe nvidia, O2 housinde öyle, ama şimdiki aklım olsa tanabe ultra medallion alırdım ses tonu ve yüksekliği cok ideal bence. Ama performansta en iddalıdır demiyorum, en iddalısı norisin arabadaki gibi kalın ve kısa borudur heralde perf. için :)
S2000 için soran arkadaşa tavsiyem , orta susturucu ve katalitik konvertörü iptal ettir , sonra otur sesi dinle... Hiç susturucu almana gerek yok bence.
bir gün herkes DC li olucak :):)
bu evoculer ne buluyor tanabede anlayamadım ya :p
fitengim vardı magnex koydum dunyam yıkıldı 306 gtim vardı devil koydum semt esnaf kapılara cıktı sora SS koymuştum cok güsel oldu..megane magnex koydum oda abartı olmuştu gc8 ime HKS 76 mm koydum cük oldu HKS ..
sen söyledin diye bende aynısını yaptım sulhim aşkım bayramda beraberiz bu arada eksozlarda mangal yapıp rakı içcez
subaruda bence kullanılcak en ideal eksoz apexi , blitz(cok ses verir) , hks derim ben:icon_tup:
hks karbon titanyum...
herdaim supersprint derim. Bu fikrim değişmez.
Tanebe iyidir:icon_tup:
b16 için
ss4-2-1 headers
kat iptal / 51mm düz boru geçişi
standart orta
standart son var..
bu kurulumdan sadece ortayı çıkarsak ve 51mm ile ortayı geçsek..son standart kalsa durum ne olur sizce?
çok deişik ve yuksek ıhtımalle kötu bir zırıltı olucak egsozda hiç beenmıceksın;)
onun yerıne ya ortaya spor susturucu yada sona susturucu alman lazım..
Yok sen değilsin :) sitesi bile var :D
http://www.egsozcusuaip.com/
bende ss taktım hiç ses yok :D ilginç
orj. manifold+51mm düz araboru(kat ya da orta susturucu yok manifolddan son susturucuya kadar düz boru)+Otto Slashcut son susturucu = sonuç olarak şehiriçi kullanmıyorum artık, geçen gün şehiriçi kullanayım dedim 2 çevirmeden zar zor sıyrıldım, arada 2 ayrı yerde 2 tane ekip otosu peşime takıldı, 1500 devirde bir vites değiştirmek suretiyle atlattım arkadaşları = sonuç 5 kalp krizi :D
invidia nasildir?
iskender usta vti'a komple düz kıvrımsız bükümsüz 54mm yapacak önümüzdeki günlerde..
:):)
bakalım nasıl olacak sonuç..
:):)
4 1 dc headers komple 51 lık duz boru sonda ss magnum(birebir)
o kadar egzos kombınasyonundan sonra dogrusu budur...basmassan ses yok basarsan amanın:)
zırıll zırıl dıosun :) ses güzel gerçekten
sitede ki resimler üzerine görüldüğü gbi ki işçiliğide işi de 10 numara.
tartışmasız.
evocularda güzel bir blitzz ile bu işi bitirir :p
supersprınt foreverrrr
T1R sparrow dual
ss in hks tarzı egzosu olsa keşke:(
iskender ustanın komple eksozunu kullanıyorum, inanılmaz birşey, elleri dert görmesin..
iskender usta seri üretime geçsede bizde (ist. dışındakiler) nasiplensek:)
Ben bu konuyu bayadır araştırıyorum aslında en iyisi diye bişey yok, ne istediğin var, az sesmi cok sesmi az perf mi cok perfmi, arac turbomu atmosferikmi..ton? bunlara karar vermek lazım ben evo 9da HKS Hi-power kullanıyordum bugune kadar şimdi satıyorum cunku TANABE Medallion Touring 93DB verdim 93DB altında calısan yasal limitlerde olan bi egsoz, ama orjinal kat ve down pipe ile çalıştıgında orjinal katım olmadıgı test pipe oldugu için oraya farklı bi cozum ve downpipe a farklı bir cozum buldum ama bunlar tamamen nasıl bir ses nekadar az cok ve bunun için nekadar hp feda edeceginize bakar, ama en iyi kombinasyonu bence fabrikasyon bir sistemle degil araştırıp kendi bulucagınız cok kaliteli parçalara var vibrant random tech magnaflow gibi onları aracın alt yapısı uygun oldugu şekilde, iyi bir egsozcuya gidip kendi tercihinize gore taktırmanızdır, biraz araştırma yaptıktan sonra heralde istediğimi buldum bakalım, yakında parçalar takılır oncesi ve sonrası diye yazarım burdan.
Zaten kendi tasarımım Tanabenin kendi egimleri ve borularına entegre edilicek, o yuzden onlarında muhendisliği üstüne bi inşa sonuçta, takıcagım parçaların geçirgenlik kat sayıları ve teknik detayları zaten sitelerinde belirtiliyor, internetten teknik birimleriylede devamlı mailleşiyorum, bilgi olarak baya bişey kazandırdılar, yakında tecrübesinide yapıcam, zaten bence mod. dediğin şeyi dogası bu olmalıdır, her vidada her boruda parmak izin olmalı, gerisinin cok anlamı yok bence... Saygılar.
İskender'in yaptığı headers'lar nasıldır? Kullanan, bilgisi olan, menun olan, olmayan varmıdır? Biraz bilgi almak istiyorum...
abi bence Hks Hi power serisi
magnex diorum 10 numara bnm icin
Apex'i Tİ ve JIC Titanium diyorum..hafif ve kaliteli tamamiyle titanium sadece ucu değil :)
hks veya iskender egsozları
Remus, Otto ve Magnex kullandım.
En iyisi magnex bana göre ;)