ben bronz yapmaya karar verdim beyaz cok iddalı olcagını dunuyorum tırstım.ilk bi bronz yapıyım.yanlız ben direk temizleyip boyıcam herhangi bir islem yapmadan zımpara vs. bir arkadasım yapmıs dırek oluyor dedi ona guvenerek;)
Printable View
ben bronz yapmaya karar verdim beyaz cok iddalı olcagını dunuyorum tırstım.ilk bi bronz yapıyım.yanlız ben direk temizleyip boyıcam herhangi bir islem yapmadan zımpara vs. bir arkadasım yapmıs dırek oluyor dedi ona guvenerek;)
bende ole yapcam kardes
ama tel cekımınde kotu cıkmıs sımdı ındım baktım hakkaten guzl olmus:)bıjonları kırmızı yapcam
valla ben beyaz yapsaydım kırmızı serit cekcektim.ama tam jantın icinde ınce bir kıvrım var oraya.cunku orda tam gozukuyo yani giderken cok hos oluyo parlıyo.bizim bir arkadasa yapmıstık geyigine hos oldu
bugun jantların 2sini boyadık.bronz die aldıgımız boya orjinal altın sarısı cıktı.suan jantlar tamamen altın kaplatılmıs gibi duruyor.1-2 gun icinde diger ikisinde boyayıp takarım.resimleri o zaman koycam supriz olsun.yanlıs coooook iddali oldugu bir gercek
aslında 4 bijon 16 teneke jant bulup onları boyayıp takmak lazım kenarına kırmızı şerit de geçilebilinir ozaman. bijonlarıda kırmızı oldumu:) arabada basıksa çelik janta gerek kalmaz. bide sormak isterim lastikler üzerindeykenmi boyuyorsunuz:D
evet lastikler ustundeyken maskeleme yapıp boyuyoruz.
ya pekı bıse sorucam bende boyıcamda jantları fakat macun ve astar gerekıyo nerden temın edebılırım normal nalburlar satmaz tahmınımce
valla biz sac jant boyadıgımız icin o tarz islemler yapmadık.zaten benim jantlar sıfırdı
jantların boyanmıs hali...
gun ısıgında daha acık altın gorunuyor,
flasla bu sekilde gorunuyor,
az ısıkta yani aksam daha koyu bronz a yakın bir renk olarak gozukuyor.
bu renk asıl istedigim renk diildi.ben tam bronz istiyordum.biraz karmasaya geldi.bir sure bole takılıp(1 hafta) sonra tam bronza doncem insallah.iyi kotu yorumlarınızı bekliyorum.suan 2si boyalı oldugu icin arac ustunde resimi yok.1-2 gune 4 ude takılcak
http://img352.imageshack.us/img352/769/sdc11259yj7.jpg
http://img352.imageshack.us/img352/s...pg/1/w2048.png
bence 10numara olmus :) bronz`a falan donme renk tonunu tutturmak zor :)
ama keske jantlar sokulup boyansaydi :o :)
saol dostum bizde begendikte bronz oalrak istedigimiz icin...neyse bole takılcaz bir sure zaten.bakarsın kalır bole.jantları sok tak cok zahmetli olcaktı.git gel vs.. ondan bole pratik oldu
valla süper olmuş renk tonuda güzel bence değişmesine gerek yok :)
lastikler parlatılınca daha guzel duracaktır.hepsini takalım bi parlatır resimlerim