hayırlısı olsun kardeşim yapabileceğim bir şey her türlü yardımı çekinmeden isteyebilirsin istediğin zaman ;)
Printable View
çok teşekkür ederim cem
bi tane saplama :) belki ufak tefen sensor soketleri N/A ilerleyeceksen pm7 piston öneririm
cem zaten yazmış gerisini bi de i es enjektörü yetermi bilmem 180 cc 240 alırsan kafan rahat olur
hayırlı olsun bı sohc vti tehlıkesı daha yanı . korkun vteccıler arkanızda 16 ies görmek zor olacak. hayırlısı olur inşallah. ümitin makına en ufak bır kalkış hatasında bizi geçiyo haberınız olsun. ee tabı stlegal cem beyin hakkı ödenmez :)
ümitin arabada orjinal enjectorleri kullandık yeterli gelio enjectorde sıkıntı olmaz ..sadece ies lerin yağ pompası biraz zayıf açılmışken bide modifiye edilirse yağ pompası ii olur ümitin arabada pompada modifiyeli..ümitin en şanslı olduğu kısım kendi ustası gerçekten çok ii çoğu şeyi düşünüp yapmış zaten gerisi benim ufak ayarlamalarıma kalmıştı bu işe girişmeden ii bir usta bulup öle başlayın ....ümitin araba kısa ve egzantrikle zaten düşünemiorum çok eğlenceli olur..umarım sizde projenizde başarılı olursunuz sonucu bayaa zevkli oluyor çünkü..yine yardım gerekirse burdan yardımcı oluruz..
obd1 çevirmen yerine Harness alsak olurmu cem abi.
açmışken bide ince conta yaparsın bunu nerden alabilirim yok sa yurt dışın dan mı almak gerekiyor abi.
abilerim en ideal sorun cıkarmayacak motor kodu hangisi.
Bende zex eksantrik setide var bu kapak için cam gear, subab yayları, şapkları hepsi sıfır
duruyor.
ya dostum ne uğraşıyon allah aşkına bak öğrenciyim diyosun sat arabanı verelim sana orjinal sohc olsun bitsin :D
şişşşştt baadamı virmiyosun :D
bendeki de sohc zaten abi sohc vtec lazım ayrıca ben arabamdan cok memnunum.