100 ile daha kotu olamaz;
cunku 97 oktan yerli mali ve olmasi gerektigi oktanda degil, 100 direk ithal geliyor. benzincide saglamsa sorunsuz tek yakit gozukuyor....
Printable View
100 ile daha kotu olamaz;
cunku 97 oktan yerli mali ve olmasi gerektigi oktanda degil, 100 direk ithal geliyor. benzincide saglamsa sorunsuz tek yakit gozukuyor....
97 koydugumda cok oldu hatta roll'De kullandık ıkı subaru 97yi bişey olmamıştı.Benzinci çok önemli faktör gerçi merter shell 100 oktan artık hep sorunsuz
ben yakıtı herkesin genelde ii dedği incirli shellden aldım
standart yazılımlı aracta 100 oktan yawaslamaya sebep olabılır..neden dersenız,100 oktan bıraz ateslemeyı gecıktırır..yanı aracta 95 oktan varken avans 23te vuruyosa 100 oktan ıle 28de vurmasının sebebı budur...arac 95 oktan ıle avans vuruyosa 97 oktana gecmek 100 oktana gecmekten daha dogru olur..fazla avans detonasyona sebep olabılecegı gıbı,eksık avansta aracın yurumemesıne sebep olur..orjınal beyınler knock retard yaparlar fakat avansı fabrıkanın belırttıgı max degerın uzerıne cıkarmaz..eger ole olsaydı standalone beyıne gerek kalmazdı:D beyınde belırtılen avans 25 ıse 26 yapamaz..ama arac avans vuruyorsa bunu 22ye cekebılır..hata 12 derece bırden cekıp tek tek arttırıyor dıe bılıyorum..
97 oktan ıı olur cem;) optımum avansa yakın olursun;)
ateşlemeyi geçiiktirmez bilip bilmeden yazmayın oktanı yüksek olan benzin daha geç yandığı için siz avansı öne çekersiniz yani avans verirsiniz uzun süreli yanan benzin size daha fazla güc verir neyse uzun hikaye o 100 oktan ıın davası budur
artık bir çok Orjinal beyinde genelde bir çarpan sayı vardır avans vurdukca bu çarpanı alçaltır fuel kısmıınıda o2 sensorden düzeltmelerini yapabilir
Cemciğim sende şöle yapabilirsin kutup başını sök istersen resetlensin beyinin o şekilde istersen bir dene
szin ayarladığını beyinler genelde sadece afr düzeltiyor...
ben 100 kullandığımda rölantim ve gidişim çok çok farklı oluyo. daha stabil ve daha güçlü. tabi mapimde bunu destekliyor.