Daha önceden bir konunun içinde geçiyordu, okumuştum ancak birkaç kez farklı kelimeler ile aradım bulamadım, eğer linki bilen varsa ve konudan bi tane daha varsa konum silinebilir. ancak yoksa bu konudan sizlerden yardım rica ediyorum.
aracım 1998 model 118.000 km'de. Çok şükür yağ yakma, üfleme falan bir sıkıntımız yok, motor durumum gayet iyi yapılan kontrollerde, yağ değişim zamanım geldi ve ne marka ve ne tipte tağ öneriyorsunuz?
10-40, 0-40, 10-60? hangisini tercih etmeliyim tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.

Alıntı

değilmi..ilk 10w40 koy bir gazla yağ sıcaklığın çalışıyo nasıl olsa sonrada 5w40 en iyisi motul sonra repsol ama tr de yok malesef valvoline de fena değiller bu saydığım yağlar gurup 4 tür mesela amerikada ve diğer ülkelerde kanundur türkiye de sölenmiyo mobil 3000 2000 5w 40 tam sentetik yazar ama tam sentetik değildir gurup 2 yağdır.sana söliyebilecğim önere bileceğim yağ edge 5w40 ama sahtesi her yerde yağın gerçek olduğuna emin ol..veya motul 5w40 yağ içinde yönlendirebilirim.