Synthoil High Tech aldım. Ama ürün VAN'dan gönderildi. Umarım sahte mahte değildir. Van ismini görünce bir kıllandım şansımı sevim ya.
Synthoil High Tech aldım. Ama ürün VAN'dan gönderildi. Umarım sahte mahte değildir. Van ismini görünce bir kıllandım şansımı sevim ya.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
AutoCher'den, Yuke'den ve ya BarOto'nun kendisinden yani Superoto'dan alabilirsiniz Liqui Moly ürünlerini guvenle.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
www.markaismiturkey.com dan almadinmi? Resmi distributor sitesi direkt izmirden gondermeleri lazim
e60 535d & THE A45 AMG
iade ettim van'dan geleni autocher ile konuştum ellerinde varmış high tech uğrayıp alacam, 5km uzağımdaymış zaten dükkan sağolun.
autocher' gittim şeker gibi arkadaş var. Liqui Moly Synthoil High Tech 5W-40 4L yağı bana 750 TL den verdi. İnternette 930 TL den aşağı yok. Yağın yanında da koca bir kutu kış bakım seti hediye etti ( içinde buz kıracağı, buz çözücü sprey, antfrizli şamp cam suyu vs) Yani fiyat süperdi, hizmette süper idi. Dükkanları da çok güzel kahve sözü verdi hava güzel olduğunda. Yağı koydum cumartesi bana sanki daha sessiz gibi geldi motula göre motor. Bir de çok ilginç birşey oldu yağ ile alakasını çözemedim ama ne alaka yani normalde bende 110 da açıyor fan yağ koyduk 108 de açıyor artık abi ne alaka Ceratec de ekledim yağın rengi beyaz-gri arası bişey oldu çok ilginç. Bugün sabah yağ ölçtüm çubuğa baktım gri rengi yağın teşekkürler valla güzel dolu iyi oldu.
@ahmetbaha-drs
@TarikS
Arkadaşlar bizim ikinci araca 2007 hyundai getz 1.4 benzin, motor yapılıyor bu hafta. Şimdi usta rektefiye için normal bir yağ koyacak bir zaman sonra o yağı değiştirip iyi yağ ekliyoruz ya hangi Liqui Moly ürünü yeni rektefiye olmuş motora uygundur ? kaça kaç koymam gerekir ? Bir de yeni rektefiye olmuş motora Ceratec eklenir mi ?
Arkadaşlar Astra K 1.4T için motor yağı dexos1 mi dexos 2 mi kullanmak gerekiyor ?
Kitapçıkta dexos 2 yazıyor ama herkes dexos 1 tavsiye ediyor.
Kafam çok karıştı.
Tavsiyelerinize açığım.
Astra K 1.4T motor çok nazlı ve segman kırması ile meşhur. Yetkili servis ne kullanıyor ise onu kullanın derim. Hatta imkan varsa yağ bakımını yetkili serviste yaptırın. Umarım iyi niyet vs garanti kullanımınıza ihtiyac olmaz.
www.vava.cars
Merhabalar, setuplı polo aracım için hali hazırda Toptec 4200 5w30 kullanıyorum turuncu olandan, bu yağ ile molygen 5w30 arasındaki fark nedir ? Molygen'e geçmek mantıklı mıdır?
Dizelde ceratec kullanan oldumu ? Ben daha önce mini de ve tiguan da kullanmıştım.
Mini de motor sesini inanılmaz azaltmıştı. Şuan ki dizel aracımda da bir kez kullanmak istiyorum ama tecrübe eden oldu mu ?
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Dizel 1.4D4 Corolla aracımızda düzenli olarak Molygen 5-30/40 kullandık Mobil ve Motul'a göre sessiz neredeyse araç benzinli sessizliğinde 310.xxx Km'lerde aracımız.
Bmw aracımda Motul 5w40 8100 XCess kullanıyorum aslında sitesinden bayi olan bir yere gidip aldım orada değişti yağ ama dükkanın yeri değişmiş ve dükkanda yağ yoktu adam birilerini arayıp getirtti gelen yağ orjinalmi bilmiyorum ama kokusundan vs pek hoşlanmadım çok aşırı ince gibi geldi yağ bana, bir sonraki değişimde LM'ye geçeceğim ve egemottan alırım muhtemelen ya da avrupa yakasında hem satış hem yağ değişimi yapan yer varsa tavsiye alabilirim..
Bmw e46 '99 3.20i Manuel X, Bmw e36 '93 Coupe 3.0 stroke X, Bmw e36 '96 Coupe 3.20i X, Bmw e46 '01 3.30ci gri X, Bmw e46 '03 3.30ci siyah X
E46 2003 3.30Cİ Stellgrau
Mini cooper D 1.6
Polo 1.6 tdi x 3
Passat 1.6 tdi
golf 1.6 tdi (güncel aracm)
Bu araçlarımın hepsinde 2 bakına 1 kez engine flush temizlik sonrasi toptec 4200 kullandım.
Ve yine 2 bakıma 1 kez 100.000 KM altı araçlarımda ceratec, 100.000 km üstü araçlara liqui moly mos2 kullandım.
sessizlik ve titreşimsizlik olrak çok memnunum, kendi sitesinden alışveriş yapmaya çalışıyorum. 7000-10000 KM bandında değişmeye özen gösteriyoum.
AmcaPolo
SOLD
'78 T-Stop, '97 Clio RSİ, '90 Renault 5, '97 Corsa Gsi,
'94 Renault 19, '06 307SW 1.6 HDİ, '12 Megane 3 SW GT-line,
407 1.6 HDİ Hybrid Turbo Project (Now Loading...)
instagram : wagonhead
Ceratec ürününü motosikletinde kullanan oldu mu? veya motosiklete uygun olanını ben sitesinde bulamadım ama bir kaç arkadaş var diye ısrar ettiler.
Bilgisi olan var mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)