Lpg taktırmayı düşünüyoruz...Araç 1.3 01 hyundai accent...Marka olarak ne önerirsiniz
sorun çıkartmayan ve kullanılan parçalar kaliteli olan?
Lpg taktırmayı düşünüyoruz...Araç 1.3 01 hyundai accent...Marka olarak ne önerirsiniz
sorun çıkartmayan ve kullanılan parçalar kaliteli olan?
kalite olarak ve fiyat larak BRC derim ama en kalitelisi pirins die biliyorum ve birazda pahalı
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
aracımda voltran vardı pek memnun değilim
1.2 otm araçta brc kullanıyorum.memnunum
karbüratörlü ise Brc kullan.Enjeksiyonlu bir motor ise Prins kullan.Fiyat pahalı gelirse herhangi bir sistem kullan ama enjektörlerini Keine kullan.Sessiz ve daha verimli bir çalışma sağlarsın...
R-Turbo
aracı alalı 2 sene oldu lpg yoktu voltran taktıktırdık ıkı senedır lpg ıle ılglı hıc bır sorun yasamadık
zavolli var adanada çok gidiyo ve alan kişiler memnun ama sıralı sistem takmak mantıklı arac enjeksiyonlu ise
lpgde enjektörlerin kapasitesi nasıl oluyor benim üstlerde çok zayıf
Yaklaşık 1.5 senedir Lovato sıralı sistem kullanıorum..Başka bi marka kullanmadığım için bi karşılaştırma yapamıcam![]()
Fakat ayar dışında bi sorunla karşılaşmadım şimdilik..
Hiçbiri fabrika çıkışı olmadığı için illaki ufak tefek sorunları oluyo tabiki..
Enjektör sesi,soğukta tekleyerek geçme vs..
hepsi aynı fiyata bak taktır...
bi arkadaşımın ies te ve başka bi arkadaşımın 2005 corollasında atiker var, civicte problem yokta, corolla 5000 devirden sonra güç kaybı yaşıyor![]()
Herkeze teşekkür ederim...Atiker 990ytl fiyat cazip geldi atiker kullanan varmı?Bu arada araç enjeksiyonlu.
Lpg'de markadan daha cok takan kisinin ustaligi onemli. Lpg taktiracaginiz servisi cok iyi secin. Onceki islerini vs. arastirin..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)