evet teki d2b ama daha ucuz olanı vardı o da sanırım b motor d şanzuman ters yani halen arıyorum
Printable View
evet teki d2b ama daha ucuz olanı vardı o da sanırım b motor d şanzuman ters yani halen arıyorum
Büyük geçmiş olsun ayda yılda bir olacak olay senin başına gelmiş. Bazen bizde 3 4 dakika ısıtıp kesiciye sokmadan vtec açıyoruz hava çok soğuk değil ise sorun olmamalıydı.
krankta hasar yok kapakta sağlam. araştırdık blok conta seti çıkarmışken debriyaj balatasıda bitik oda değişcek kılı tüyü yunu derken 3 bini geçiyo..
d16 motor bulduk 60 binde 2001 model motor tertemiz şanzımanı felan herşeyiyle 2800 dedi faturası felan herşeyi var sizce hangi yol daha mantıklı benim motor 126 bindeydi...
model yükseltme swap i :)
yeni motor almak daha mantikli gibi gorunuyor ama o da kapali kutu yani emin olamassin;)
evet abi emin olamam ama satan herif garantisini veriyor
diyceksin abi beyin lazımmış distributor lazım büyük bir ihitimalle hepsini üsütünde kalıcak orjinal bir fikrim var :D
:D
msne gel cemtasci@hotmail.com:D
2006 da autodrom cıkısında bi gazlıyalım demiştik araba blok kırmıştı hatta kevgire dönmüştü sorun yağdan dı kullandıgı yag ısınınca incelmiş sonra da kırmıştı bu sıkıntıda yagın ıncelmesınden kaynaklanabılırmı?