$$ topak sahibi olaraktan kınıyorum sizi. konuma çökmeyin lütfen :D
mugen twinloop ne kadar acep :p
Printable View
$$ topak sahibi olaraktan kınıyorum sizi. konuma çökmeyin lütfen :D
mugen twinloop ne kadar acep :p
bu hafta gireceğim ilanı bakalım bi arkadaş var almaya niyetli :):):)
remusun buyuk kazanlı modellerini tavsiye ederim.yanlız tup diil normal kazanlı.ben cok memlundum gercekten.60 lık borularla cook az ses vardı
Supersprint en iyisi seçim bence
vti da twinloop da kullandım supersprintte...twinloop sessiz güzel bi egsoz çok abartı sesi yok, ama SS bence daha iyi...bende komple 51 mm ss düz boru + ss magnum sos sus. vardı, taktığımda araba bariz güzel gaz yemeye başlamıştı, cızırtı yapar SS ama değer bence...
performans olarak bir dyno çıktısı alan oldumu ? susturuculu ve susturucusuz olarak
susturucuyla beygir kazansa bile araç hissedemezsiniz kolay kolay en iyisi standart her zmn ;)
Egzoz tek başına değil ama toplamda çok kazanç verdiğini düşünüyorum. Aynı 2 aracta egzozu olan araç 3.vitesten sonra 3-4boy geçerken. Şimdi egzozlandı artık 2 boy yiyor :) Aradaki fark ise şu anda CAI :)
bende araya gırıyım hemen o zaman bende typer var ve dc headers ıskneder 60lık boru ve dc son var performans ve ses bakımından cok hosuma gıtmesıne ragmen bıraz sessız egsoz arıorum polıs acısından ne onerırsınız ss 60lık bulamadım yada mugen varsa bılen yazarsa sevınırım
şole diyim arkadaşta 2litre vtec atmosferik wardı 60 lık düz boru free flow bi egzoz
sora turboladık sıkıştırmayı düşürüp 10 psi gibibi basınç aralarında yuzde 60 lık bi ses farkı war ozellikle alt devirlerde şehir içi kullanımı düşünürsek falan borularda 70e çıkarıldı
skunk2 kullanan varmı o nasıl sonuçta honda için üretilmiş cokmu sesli kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.
skunk2 ınvıdıa dc bu 3ünün sesıde bırbırını aratmaz ve bırbırıne yakındır ses gurultuludur yanı
benım tayyara sessız bı egsoz solemedınız :)
ss beendiremiozki alla alla :D
ehüeeeeeeehühüü