User Tag List

2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Anadolu Yakası - Oto Elektrik ve Geri Görüş Kamerası Montajı için Tavsiye...

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Anadolu Yakası - Oto Elektrik ve Geri Görüş Kamerası Montajı için Tavsiye...

Arkadaşlar Selamlar, yine ben, yine güzel bir sorun

Arabadaki 1-2 ufak elektrik işi için düzgün bi elektrikçiye ihtiyacım var.
    Bir de gitmişken aslında bir türlü çalışmasını beceremedikleri geri görüş kamerasını da halletmek istiyorum.
    Anadolu yakası, mümkünse Bostancı sanayi ve/veya çevresinde birilerine ihtiyacım var.

Tanıdığım bildiğim 1-2 yer şu an yardımcı olmuyorlar.
    Kamerayı takan "tanıdık" gibi bir şey, diyor ki sorun benden değil radyodan. Radyodan falan değil, sorunun nereden olduğunu bulamadı sadece, sallıyor

Diğer gittiğim vatandaş kamerayı değiştirdi, sorun bir süre çalıştıktan sonra sorun aynen tekrar etti. Yani kamerada sıkıntı yok, bağlantıda, şaside var.
    Kamerayı takarken, voltaj vb ölçerken şasi bağlantısı aldığı yerde "burada pislik var" dedi, ölçümde gördü, yine bagaj kapağından ama farklı yerden şasi aldı ve öyle bağladı. Ancak muhtemelen bagaj kapağının kendisi bu iş için uygun değil. 1-2 sefer daha gitmek istedim ama bu sefer de herhalde uğraşmak istemediği için "şimdi araba var, randevulaşalım, ben zaten randevulu çalıştığım için..." falan diyerek salladı.

Gittiğim diğer bir elektrikçi de daha önceden bir sürü sorunumu çözmüştü, şimdi "abi ben bmw yapıyorum, anlamam ki" moduna girmiş, haa dedim, pekala sen bmw yap canım..

Ya da şimdi düşündüm de, Bostancı sanayi yakınlarında olmasın madem
    Garip garip havalara giriyor adamlar..

Ücra köşede, işini düzgün yapan adam olsun

GuneyOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi sesli olarak düşünüyorum. Sonradan taktırdığım Multimediamın Geri Görüş Kamerasında parazit vs. oluyordu. Bunun sebebini stoba taktığım led geri vites ampulu ve diğer fren/park kırmızı ledleri yüzünden olduğunu çözdüm. Birde bazı araçlarda sonradan takılan led xenon var ise Multimedia sistemine etki edebiliyor. Belki böyle bir sorundur paylaşmak istedim.

Bunların haricinde eğer düşünürsen Kartal/Topselvi'de Musays Garage var arkadaşım kendisi sürekli Multimedia işi yapıyor Reborn Garage Onur yönlendirdi dersen yardımcı olabilir.

0542 256 50 28 - Mustafa

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler