Arkadaşlar Selamlar, yine ben, yine güzel bir sorun![]()
Arabadaki 1-2 ufak elektrik işi için düzgün bi elektrikçiye ihtiyacım var.
Bir de gitmişken aslında bir türlü çalışmasını beceremedikleri geri görüş kamerasını da halletmek istiyorum.
Anadolu yakası, mümkünse Bostancı sanayi ve/veya çevresinde birilerine ihtiyacım var.
Tanıdığım bildiğim 1-2 yer şu an yardımcı olmuyorlar.
Kamerayı takan "tanıdık" gibi bir şey, diyor ki sorun benden değil radyodan. Radyodan falan değil, sorunun nereden olduğunu bulamadı sadece, sallıyor![]()
Diğer gittiğim vatandaş kamerayı değiştirdi, sorun bir süre çalıştıktan sonra sorun aynen tekrar etti. Yani kamerada sıkıntı yok, bağlantıda, şaside var.
Kamerayı takarken, voltaj vb ölçerken şasi bağlantısı aldığı yerde "burada pislik var" dedi, ölçümde gördü, yine bagaj kapağından ama farklı yerden şasi aldı ve öyle bağladı. Ancak muhtemelen bagaj kapağının kendisi bu iş için uygun değil. 1-2 sefer daha gitmek istedim ama bu sefer de herhalde uğraşmak istemediği için "şimdi araba var, randevulaşalım, ben zaten randevulu çalıştığım için..." falan diyerek salladı.
Gittiğim diğer bir elektrikçi de daha önceden bir sürü sorunumu çözmüştü, şimdi "abi ben bmw yapıyorum, anlamam ki" moduna girmiş, haa dedim, pekala sen bmw yap canım..
Ya da şimdi düşündüm de, Bostancı sanayi yakınlarında olmasın madem![]()
Garip garip havalara giriyor adamlar..
Ücra köşede, işini düzgün yapan adam olsun![]()