yok be tool benden önceki sahibi arabanın içine izolasyon malzemesi döşemiş. Herşeyin temizlenmesi lazım çok işi var :D
Printable View
yok be tool benden önceki sahibi arabanın içine izolasyon malzemesi döşemiş. Herşeyin temizlenmesi lazım çok işi var :D
ahhah membran sermiş resmen adam catı yalıtımı deil mi o aslında altıncan curuk cıkmaz inşallah
valla bekliorum ne cıkıcak yarın görücez
Havalar buradada düzelsin ısınsın güneş açsın. Benimde yapıcak işlerim var. :)
Neyse bu alemde yanlız değilmişim.. :)
Gazan mubarek olsun arkadaşım :P
ya tugral bu konuyu nasil yeni goruyorum bilemedim :)
ben göğüsü hic sökmedim onu senden ogrenicez valla :) dun torpido kapagini sokup fazla kablolari temizledim klima tesisatinin oldugu yere dogru kafami soktum da icinde kayboluyordum :p
söktükten sonra detayli fotograflar isteriz
kolay gelsinn şans diliorum antipasin zimparan boyan eksik olmasin gerisi gelir zaten :D
dün workshopmanualdan ogrendim nasıl sokuldugunu hava yarın güzel olucak insallah o zaman bol fotolu bi söküm yapıcam.
bekliyoruz :) ve kolay gelsin
Hocam workshopmaunel nedir :) Google amcaya sordum ama bişi çıkmadı. Bu aralar yapım aşamaların olduğu site arıyorumda acaba öle bişi mi ?
yok ya kullanım kitapcığı arabanın
hava ne guzel yaa burda camdan bakınca sadeckar ve tipi görüyorum :(
valla pazar günü tshirtle calıstım bu aralar havada bulut var kapalı olunca calısma isteğim kacıyor :D Şöyle güneş acsın da gene coşayım :)
Bugün antalyadaydım kafadan 20 derece vardı yanıyordu valla ortalık :)
hava sıcakta güneş yok işte
Hazır konsolu sökmüşken kaplatı ver bence=))Warya seni inanılmaz takdir ediyorum ben olsam benceremez daralır abanırdım konsola..Oda dağılırdı muhtemelen=))
onur inan yaparken sökerken ellerim kirlenirken yada biyerimi keserken acaip zevk alıyorum. Yani kafam rahatlıyor derdi tasayı sıkıntıyı bi kenara atıp sadece arabamla uğraşmak acaip haz veriyor bana. Hatta beni izleyenler imrenip arabalarıyla uğraşmaya başlıyorlar :) Saat 10:00 da başladım kolamı cöreğimi böreğimi aldım bıraktığımda saat 15:00 falandı ve yorulduğumu oturunca anladım :D Bu arada kaplama olayı aklımda. Şu geçenlerde sohbette bi muhabebt olmuştu -ER- nikli arkadas flok kaplama yapmıştı . Ama önerileriniz varsa kendim kaplama işinede el atabilirim düşünceleri söylerseniz sevinirim
Flokda olur ama asla alcantre yada nubuk gibide duramaz bence...En olmadı suni deri...