tiner ve gazyağı sürmen gerek
Printable View
tiner ve gazyağı sürmen gerek
veledin biri sakızdan çıkan dövmelerden yapıştırmış kapıya:mad: çizmeden nası çıkartabilirim:confused:
teşekkürler.en kısa zamanda deniyorum
Gazyağı ile çıkmıyor maalesef, ancak benzin çıkarabilir, tinerde boyaya zarar verebilir dikkat et. Bende meguiarsdan birkaç sipariş verdim bakalım gelmesini bekliyoruz daha kargoya bile verilmemiş. :o
Valla ben çıkaramadım hocam :) Spoilerımı yapıştırmıştım o sırada bant lazımdı kağıt bantlarda bitmişti koli bandı yapıştırdım sonra gazyağı ile silerim die. Hala o izler duruyor araçta :( Yarın malzemelerim gelirse komple bir temizliğe başlıcam benzin ile çıkarmaya çalışcam bakalım.
gözle görünen yerler temiz olsun gorun meyene yerlerde arada bir bilen birine emanet edilip gerekli malzemelerle temizlensin yeter yaz aylarında yıkadıktan sonta camı açınca iz oluyor dayanamıorum ona oraları hava ile kurutmaya özen gösteririm birde kıvrımlara hava tutturup kuruturum hızlanınca kireç izi çıkyor arabada
Camlarda bez izi kalmıcak. Deli oluyorum yoksa. İşyerinde basınçlı yıkama var. Bu hafta için de de köpüklü yıkamam geliyor. Artık arabama kimse dokunamıyacak :D
Cam için özel bir bez tavsiyeniz var mı?
inanmassınız belki 1*1 m ölçülerinde bebe pazeni kestirdim terziden kenarlarını overlok yaptırdım sonra her çamaşır yıkamada makinada yıkattım 10 kere falan olmuştur şimdi onunla siliyorum biri cam biri kaporta bezi sonuç süper tavsiye ederim
http://www.hepsiburada.com/sonax-cam...id=otson417100
bu tarz bişey kullanabilirsin detailingworld te kullananlar var bende sipariş edicem..
hocam bebe pazeni nedir?
Meguiars Water Magnet'in üzerine bez tanımıyorum harika bi ürün
http://img115.imageshack.us/img115/5355/camsilici.jpg
abi böyle kullanıyor..
Anlamadım bişii :)
yani bu ürün camı kurulamak için mi? 1 ve 2 nolu fotoda adam ne yapıyorkine?
bu arada minik bir dipnot bim de satılan mikrofiber bezlerde gayet başarılı ve fiyatları çok uygun..
Bebek tenine zarar vermesi için özel pamuklu bi kumaş türü çok kaliteli bir kumaştır araba yıkamacıları genelde ya şeker çuvali yada bebe pazeni kullanırlar ;)
kumaş satan bi yere gidip iste düz beyaz mavi vs. renkleri alırsan rezil olmassın :D
biraz yıkanması ve eskimesi lazım güzel su tutar iz bırakmadan siliyor hemde hesaplı
evet bende bi oto yıkamacıdan öğrendim adamların bezleri bi değişik iz leke bırakmıyor sordum nedir diye bebe pazeni dediler kafa yapıyo zannettim önce sordum şoruşturdum doğruymuş ya şeker çuvalı yada bebe pazeni kullanırlarmış ama bebe pazani en iyisiymiş ama eskitmek gerekli su tutmasını sağlamak için onun içinde çamaşır makinesinde yıkacayaksın :D
Ben Ankara'dan şeker çuvalı almıştım.Getirdim istanbulda çamurlu topraklı suda 2 hafta beklettim.Sonra güzelce makinada yıkadım çok iyi olmuştu ama araba boyanırken bagajdan kayboldu gitti :) Can'ın beni götürdüğü bi yıkamacıdan aldım yenisi 5 lira eskitilmiş 10 lira :D
Bende Meg. magnet bez alcam :D
pahalı kaçacak ama güzele benziyor.
Hepsiburada.com dan alıyorum ozman. uygunu o. kargo da bedavaymış. daha ne olsun :D :D ula 47TL evlat acısı gibi :D
doğrudur ama şimdi değil yaza doğru borçları kapatayım beze gelene kadar yapacak çok şey var :D
Wax, şampuan vs. içinde şimdilik sonaxa devam elim bollaşsın o zaman meg'e geçiş yaparım diye düşünüyorum
Bide benim şöforler benim arabayı yıkayınca bez iyi ise beze adres değişikliği yaptırıyorlar o nedenle beze çok para vermemem lazım :D
bende sumpreme shine aldım meg in o nasıl acaba ?