Anlamadım bişii :)
yani bu ürün camı kurulamak için mi? 1 ve 2 nolu fotoda adam ne yapıyorkine?
Printable View
Anlamadım bişii :)
yani bu ürün camı kurulamak için mi? 1 ve 2 nolu fotoda adam ne yapıyorkine?
bu arada minik bir dipnot bim de satılan mikrofiber bezlerde gayet başarılı ve fiyatları çok uygun..
Bebek tenine zarar vermesi için özel pamuklu bi kumaş türü çok kaliteli bir kumaştır araba yıkamacıları genelde ya şeker çuvali yada bebe pazeni kullanırlar ;)
kumaş satan bi yere gidip iste düz beyaz mavi vs. renkleri alırsan rezil olmassın :D
biraz yıkanması ve eskimesi lazım güzel su tutar iz bırakmadan siliyor hemde hesaplı
evet bende bi oto yıkamacıdan öğrendim adamların bezleri bi değişik iz leke bırakmıyor sordum nedir diye bebe pazeni dediler kafa yapıyo zannettim önce sordum şoruşturdum doğruymuş ya şeker çuvalı yada bebe pazeni kullanırlarmış ama bebe pazani en iyisiymiş ama eskitmek gerekli su tutmasını sağlamak için onun içinde çamaşır makinesinde yıkacayaksın :D
Ben Ankara'dan şeker çuvalı almıştım.Getirdim istanbulda çamurlu topraklı suda 2 hafta beklettim.Sonra güzelce makinada yıkadım çok iyi olmuştu ama araba boyanırken bagajdan kayboldu gitti :) Can'ın beni götürdüğü bi yıkamacıdan aldım yenisi 5 lira eskitilmiş 10 lira :D
Bende Meg. magnet bez alcam :D
pahalı kaçacak ama güzele benziyor.
Hepsiburada.com dan alıyorum ozman. uygunu o. kargo da bedavaymış. daha ne olsun :D :D ula 47TL evlat acısı gibi :D
doğrudur ama şimdi değil yaza doğru borçları kapatayım beze gelene kadar yapacak çok şey var :D
Wax, şampuan vs. içinde şimdilik sonaxa devam elim bollaşsın o zaman meg'e geçiş yaparım diye düşünüyorum
Bide benim şöforler benim arabayı yıkayınca bez iyi ise beze adres değişikliği yaptırıyorlar o nedenle beze çok para vermemem lazım :D
bende sumpreme shine aldım meg in o nasıl acaba ?