arkadaslar 106 xs aracıma gti üst kapak taktırmayı düşünüyorum nasıl olur sizce_?
üst kapak ne kadara bulabılırım bilgisi olan arkadaslar yazarsa sevinirım
arkadaslar 106 xs aracıma gti üst kapak taktırmayı düşünüyorum nasıl olur sizce_?
üst kapak ne kadara bulabılırım bilgisi olan arkadaslar yazarsa sevinirım
üst kapak emme ve egzost manifoldu heat exchenger a ihtiyacın olucak pistonların üzerinde oynama yapman gerekicek sübap yerleri için aynı şekildede blokda da üst kapağın yağ buharı için delik açılması gerekiyo tornacı halleder .. beyin işini nasıl çözüceksin tam bilmiyorum birkaç extra bağlantı yapılıyor ama tam hatırlıyamadım
yağlama kanalları vs farklı nası uydurucaksın ki? Kim demiş ise doğru dememiş emin olAyrıca evet beyin sorunuda var..
kim dediyse sorsana daha önce yapmıs mı![]()
danıs bakalım ne dıcek bızımde bılgımız olsun oluyormu olmuyormu dıye![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Sefa'nın dediği gibi. Yağlama kanalları elden geçmeli en basitinden. Kolay bir işlem değil.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Senin aracında silindir kapak contasını al takacagın aracında contasını al ust uste koy bak bakalım ne goreceksınGörecegın sey sana sonucu bıldırır.
silindir kapağı ve manifoltlar değişmesi lazım 106 gti veya 307 1.6 16 valf kapağı olur tahmini masraf 2500 ila 3000tl aRASI DEĞİŞİR dıyor murat usta arkadaslar
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
bencede duzgun bı gtı ıle takasa gir..uğraştıgına değmez
unut o kapagı![]()
www.honda-tech.com
Sana tavsiyem böyle işlerle hiç uğraşma,Yapılsa bile uzun dönemde sağlıklı olmuyacaktır.
Bu peugeotlara el atıcak 1.Sınıf birisi var ama uzaklarda![]()
//// PEUGEOT SPORT
Peugeot 205 Gutmann Mi-16 & LeMans İskandinavian Market
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)