yardımcı olan olmaya çalışan herkese teşşekür ediyorum...sayenizde çalıştırıcaz inşallah navigasyonuda :)
Printable View
yardımcı olan olmaya çalışan herkese teşşekür ediyorum...sayenizde çalıştırıcaz inşallah navigasyonuda :)
osman abi sağdan soldan bi Sorentolarda çıkan navigasyon CD sinden bulup yükle derim ;) bence muhtemelen çalışır
çok güzel olmuş bayağıda uğraştınız ama değmiş
Güle güle kullanasın abıcım....hayırlı olsun Şeref ustada döktürmüş yine...:)
denemeee idi
abi maşaallah çok güzel olmuş, güle güle kullan, ama arkadaşların dediği gibi navigasyon işi için pek ümitlenmemek gerekir, dediğimiz parçalarıda aldıktan sonra iş tamamdır...bende 99 civic si klima konsolu ile uğraşıyorum hakikaten çok emek + masraflı işlermiş...sana hak veriyorum ;)
Masallah, cok güzel olmus ;)
Umarım alttaki sekilde devam eder :D
http://farm3.static.flickr.com/2149/...d7fd7967_o.jpg
cok güzel olmuş hakketten..güle güle kullanın..
bence nagivasyon için; navigasyonla ilgilenen bi firma falan bulunup yardım alınabilir..içinden bişey değişir bisey olur...en azından bi yol gösterirler diye düşünüyorum;)
yavuz abinin koydugu resimde süper..direksiyon,koltuklar vs. :icon_tup: örnek alınabilecek bi resim olabilir diye düşünüyorum bende...
tekrardan maşallah
çok güzel durmuş gerçekten, konuyu bekliyordum ve merak ediyordum. tahmin ettiğim gibi çok yakışmış, ellerinize sağlık :icon_tup: :)
çok güzel olmuş. güle güle kullan.
Çok güzel olmuş, bmw filanda navigasyon güncellemesi için cd gerekiyor. Bunun içinde aynısı gerekebilir. Tam olarak kodunu verebilirmisiniz teybin?
Onun dışında sıcak soğuk olayına kadar gelindiyse o da çözülecektir.
Çok güzel olmuş. Kazasız belasız.
osman abi bunu EK9 Type R a dönüştürmeden bırakmaz :)