Herkeze gunaydin
Regaib Kandiliniz mubarek ve hayirlara vesile olur insAllah
Araclarada masAllah, cok keyifli olmus.
Ekreminde soyledigi gibi kapanis super :)
Printable View
Herkeze gunaydin
Regaib Kandiliniz mubarek ve hayirlara vesile olur insAllah
Araclarada masAllah, cok keyifli olmus.
Ekreminde soyledigi gibi kapanis super :)
Hayırlı Kandiller Arkadaşlar..
hayırlı kandiller arkadaslar..
GOKTAN gercekten çook iyi tuttunmussun şaşırdım gercekten ;) maşallah
Göktan alles klar :)
HAyırlı kandiller millet..
MaşAllah..
hayırlı kandıller 207 lerın maşallahı var yıne yürümemişler koşmuşlar hızlı gonzales.......
Antalya'da hızlı 207 ler. Ben burda kafayı yiycem :) yav düşük basınç arızası vardı. Kaçak var dedik baktık kaçakları halletik. Kaçak yok. Ama 5000 devire kadar miss gibi tutan basınç 5000 devirden sonra birden düşüyor. Hatta 4ün sonunda bir anlık 0.8 altına düştüğü zaman arıza yakıyor. Düşük basınç diye. Anlamdım gitti. Nerden olabilir?
Şu garibe bi yardım edin :)
kandiliniz mübarek olsun işçi bayramınız kutlu olsun
bu arada motor yagımı değiştiricem ne önericeksınız castrol motul luquı moly 5w30 tam sentetik bunlardan birini düşünüyorum ama hangisi ?
Paran coksa motul 5-30 paran azsa mobil esp 5-30 :)
Ahahaha sende gel dostum Antalya'ya ;) bekleriz herzaman!!!
bu arada sorun dv degil ise wastegate olabilir, 2 tur sıkılastır wastegate ayar vidanı bide öyle dene derim dostum! Stelios reisin bir lafı var :D turbo sonsuza kadar basıncı sabit tutamaz der kendileri :D :D sorunun dediğim gibi dv degil ise büyük ihtimal wastegate ayarı, stock pozisyonda düşük basınçla karşılaşıyorsan 1-2 tur sıkılastırmamızı öneriyor zaten Steliosda, umarım sorununu çözer...
hava filtresini sök dv yi sök bunların altında wastegate i görüceksin 10 civatanın tuttuğu 2 tane ayağı var bunları sök yarım santim kadar göz kararı kalınlıkta pul koy böylece wasgate biraz sıkmış oluyoruz sonra dene eğer fazla geliyosa arabaya pulların daha incesini koyarak tam ayarı yakala benımde aynı sorun geldi başıma son devirlerde kesiyodu çok aradım tamponu bile boşu boşuna söktürdüm en sonunda burayı bulduk. hem böyle yaparak eğer yaptın olmazsa orjinale çevirmek çok basit pulları alarak olmazsa ve sen ayar civatasını oynarsan orjinal ayarı bulmak zor olur.
http://i58.tinypic.com/j9pswk.jpg