250 varmıdır peki tahmini
Printable View
Beyler, benim aracın muayenesini ve her 5000km de bir yaptırdığım bakımını dün yaptırdım, bu ay içerisinde de bu seneki iç detaylı+motor temizlik, boya temizliği ve nano boya korumasını sıfır dan buyana yaptığım gibi ben uygulayacağım ve sonrasında satmayı düşünüyorum. :icon_tup:
Satma nedenim Allah nasip ederse, alabilirsem 208 THP yada 2008 almak. Bakalım nasip kısmet.:icon_tup:
Aracı sizlere anlatmama gerek yok :D Ama genel olarak nokta hatasız stage 4 RC ..
Arashi TD05H-16g-8cm3 turbo
Seat sport İntercooler
CoolingMist Methanol kit
RCZ THP 200 subap yayları
Pipercros Viper Carbonfiber hava filtresi
70mm DP + DEI titanium wrap
60 mm boost boruları + DEI cool-tape
DV relocation kit
S3 DV
Uzaktan kumandalı Cut-out
Continental Contisportcontact 5 lastikler (5.000 km de)
Vogtland 35mm yay
AEM Tru-Boost controller
AEM egt
AEM wide-band
Greddy turbo-timer
Pioneer 2450BT Double-din
Ön kapılarda Hertz HSK 165 mid takım
Özel tasarımlı bagaj (Earthqueke Mid - MAcoustic sub amfi + stepne yuvasına gömme Rockford Fosgate Slim subwoofer + MAcoustic Kapasitör)
Ön kapılar, bagaj tabanı ve bagaj kapağı MAcoustic ses yalıtımı ile kaplı.
Tüm bu setup+işçilik bana zamana yayılarak 15.000 TL ye mal oldu. Harcadığım her kuruşun hakkını verdiğini düşünüyorum, helali hoş olsun.
KM si şu an 32.500. Sıfır olarak 2009 mayıs ta aldım. O tarihten bugüne araca yapılanlar bu konu içerisinde detaylı olarak var zaten, sağolsun kendisi beni hiiiç üzmedi ve mahcup etmedi, benden sonraki sahibine de aynı şekilde davranacağından şüphem yok:p:p
Nokta boya, değişen, hata, sorun, arıza, değişmesi gereken parça vs vs yok.
Kondisyonu sıfıra yakındır (koltuklar,direksiyon,döşemeler, trimlerden gelen ses vs vs)
Debriyaj baskı balatasını değiştireli 1000 km oldu.( zaten bakım haricinde, değişen tek yedek parçası bugüne kadar)
Aracıma hastalık derecesinde ne kadar tutkulu olduğumu ve bu aracın Türkiye de hakettiği yere gelmesi için ne kadar çaba sarfettiğimi, öncülük yaptığımı konuyu okuyanlar biliyordur.
Aklınızda olsun lütfen.. Eşinizden dostunuzdan soran olur..
Ekmekli bir araç değil biniciye (tertemiz az km RC alıp yüklerim diyene) gider :)
NOT: Aracın üzerinden çıkan tüm malzemeleri yanında vereceğim (orj turbo, katalizör vs vs)
Pm yolu ile değil telefon yolu ile ulaşırsanız sevinirim.
Dediğim gibi eşe dosta gidecek bir araçtır, alan arkadaş sadece isteğe bağlı kol ve piston alır, basınç açar ise aynı turbo ile bir 60-70 HP daha atar kaput içine :D :D
97 oktan pompa benzini ile 280HP civarıdır..
9999 km ortalamam 9.0 lt dir.
Şehir içi dikkatli kullanımda Antalya trafiğinde 8-8.2
Şehiri çi dikkatsiz kullanımda 8.5-9.0
Uzun yolda klima açık 3 kişi full bagaj ile 6.9 lt tüketimi vardır.
0 532 364 Onbeş AltmışÜç
Özgür
Abicim hayırlısı neyse o olsun ama üzülürüm sen satarsan valla
brocuğum hayırlısı olsun
geçenlerde konuşmuştuk seninle,yeni projeyi:D
inşallah değerini bilecek bi arkadaşımız alır
2008'de çok güzel ama halen çok gençsin 2008 için, Olmuşken 208 thp olsun :D
208 yazacağıma 308 yazdım abi, inşallah istediğin gibi gelişir herşey 2008 için de gençsin bence halen, e 3 kişisiniz bildiğim kadarıyla da 208 işinizi görecektir diye düşünüyorum :)
Kararının neresine üzüldüm bilmiyorum ama içim burkuldu :( hayırlısı olsun kardeşim,Allah gönlünce versin...
Yok artık :O abi o ortalama nedir benim gt de hayatta göremedim basmasamda 12 litrenin altına düşmedi :s ustalar birşey yok dedi ama anlamadım iticiler gidikti ondan mı yapıyo dedim yok dediler bu kadar yüklü araba beni şaşırttı açıkcası neyse konuyu dağıtmayım şu sıralar temiz bi rc arıyordum kısmet ayağıma gelmiş olabilirmi :) fiyat pm alabilirmiyim abi
Connecting site... araç hakkında bilgisi olan varsa çok sevinirim
Herkse buruk bir günaydın benden Özgür abi satılık diyince bi garip oldum be:(:(:(
Günaydın..
Özgür Abicim hayırlısı olsun. Allah hep daha iyilerine daha hızlılarına binmek nasip etsin.
Özgür abi hayırlısı olur inşallah
hayırlı olsun inşallah istediğin aracı bulursun 207 de örnek alınacak araban var ben en azından örnek aldım başarıların devam eder 208 thp al yap bizde aynısını yapalım ..........
http://i58.tinypic.com/oj1h6o.jpg
500 metrede bir ışık olan küçük şehirde , yeri geldimi gazlamalı ortalama :)
Brom cok sevindim hayırlısı olsun 208 thp' de kesinlikle karar kıl bizi yoldan cıkarma :D