rc koltugu ıcın zor dedı serkan abıde ama bakalım bi şans :) pıyasadakı modellere pek sıcak bakmıorum dogrusu sımdılık en azından bulamazsam o zmn
Printable View
rc koltugu ıcın zor dedı serkan abıde ama bakalım bi şans :) pıyasadakı modellere pek sıcak bakmıorum dogrusu sımdılık en azından bulamazsam o zmn
yok yav koltukda secenek cok ıyı araştır sparcoda falan guzel modeller var
su an hava fıltresındn cok guzel ses aldım ıcın bunun tadını alalım dedık daha sonra egzos yaptırcam tabıkı motorun onu acıkms yapılcak baya sey varmıs ama ımkan meselesı oldu ıcın yavas yavas chıpten baslıcaz sanırsm
atmosferık aracda chıp malıyetlı olur bence hepımız bu yollardan gectık:) hevesle saldırdık ama harcadıgın parala pek değmiyor alt devirler biraz canlanır 10 hp cıvarı guc artar belki o kadar hava fıltesıde keza oyle se duyarsın duydukca gaza gelir gaza basarsın olan benzıne olur görsel modifiyelere ağırlık ver bence xenon olabılır mesela
Bir de chip te dikkatli olmalısın.. Piyasada bilinen 120 bg lik VTi değil motorun.. Piyasadakilerin çoğu EP6'dır.. Seninkisi ise EP6C.. Bizde atlarlar bu tip detayları custom chip yapanlar.. Motorun çok çok yeni..
bence eksoz yaptıktan sonra %10 bile getirisi olacaksa eğer;yazılım yaptırılabilir...ama gelecek beygirlerin bilincinde olup;fazla bir beklentiye girmeden olmalı bu...yoksa dediğine katılıyorum; fiyat/maliyet oranına bakacak olursak,biraz heves kırıcı gibi...
yok zaten ole aman aman guc olsun dıe bı beklentım tabıkı yokt elımden geldıkce keyıf ıcın yapıorum zaten sureklı kullanmıorum keyf ve haft sonu ıcın normald caddyım var onlaym :) xenonlar eft haft sonu taktırcam zaten ama merceklı far daha guzel olur dıe dusunuom sankı
:eek: beni bozar fazlasıyla saol arkadasım ya bılgın ıcın
kesinlikle katılıyorum aracın önce daino sonucunu al bak bakalım sadece eksoz ne verecek çünki bazı araçlar eksozla bile güç kaybedebiliyor,eksozu aç tekrar daino sonrası atacagın yazılım takribi 14/19 gibi bir güç olacak tavsiyelere önem verirsen zararlı çıkmazsın:icon_tup:
yok yok o fıyatlar beni bozar saoln peki bu yan aynalar motorlu olma olasılıgı ?