RaceChip te var bi de ama hic ellesmiyoruz bunlara anlasildi :) Peki yazilimla sorun yasiyan oldumu ariza lambasi hangi sıklıkla yakiyor ya da hic yakmayan oldumu.
Printable View
RaceChip te var bi de ama hic ellesmiyoruz bunlara anlasildi :) Peki yazilimla sorun yasiyan oldumu ariza lambasi hangi sıklıkla yakiyor ya da hic yakmayan oldumu.
Şase no filtrasyonuyla servicebox'a bakmak lazım. Tabi girilen şasenin orjinal üretiminde logolu motor kullanılmış olmalı. Bazen filtresiz görünümde gözükmeyenler şase filtrasyonlularda görülebiliyor.
Yine olmazsa Motordaki logonun slaytını değiştirmişler demektir. Servise gittiğinizde Teknik Danışman arkadaşa Popaş'tan Türkay Bey'i arayıp mevzuyu iletmesini söylerseniz, servicebox'taki slaytı düzeltecektir.
Bu aslanlı slaytı daha önce gördüğümü çok net hatırlıyorum(ki benim birşeyi hatırlıyor olmam çok nadir görülen bir vakadır).
Bu arada kendi gözümle olmasa da Almanca içerikli birkaç sitede bu motorlar için box satıldığını görmüştüm.
Arkadaşlar aracımı satıyorum şuan düşünen arkadaşlarımız varsa eğer yabancıya gitmesini istemem.
Peugeot 207 RC Le Mans 2009 Model 35.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 102876543
roolıng yapacak stage3 - stage4 207'cıler varsa irtibata geçelim.....
irtibata geçelim geçmesinede rolling işine girmeyelim derim 6 ileriler mide ağrısına yol açıyo bende kardesim :D :D
özgürle durum noluyo sizin yaw, o kadar meydan okumaya ses çıkmıyo :D
özgür sonuç bellimi yoksa? :D bi video patlatalım herkez görsün neler oluyo neler bitiyo? :D
Usta nin bir lafi aklima geldide ondan şeettim...
Mangal team yarın akşam ''erik's usta mangal evınde '' buluşalım mı?
207 RC LeMans Beyaz renkli ve üzerinde şeritleri olan bir modelini görmüştüm çok ama çok hoşuma gitmişti.
Allah hepinize kazasız belasız ve cezasız sürüşler versin ;)