sagol kardeşim kutun dolu bosaltıver
Printable View
gece çıkıcaz tufanla varmı gelmek isteyen?
her iki tarafa hayırlı olsun kazasız belasız
Herkese selam. Yakın zamanda debriyaj değiştiren oldumu serviste 2052.P7 koduyla güncellenmiş set olarak sölediler şimdi. Farklı olarak önerebileceğiniz marka kullandığınız varsa yada oem iyidir gibisinde yardımcı olabilirmisiniz. Araç standart herhangi bi ekstra yok.
benim aracımda yalnızca stage 2 megachips yazılım var
özgürün aracında ecufast yazılım downpipe orta iptal bir de son susturucu olarak varex var
2. viteste denediğimizde 2. ve 3. viteslerde yanyana gidiyoruz 3ü bitirip 4e attığımda özgür arayı yavaş yavaş açıyor
aynısı 3. viteste de denediğimizde oldu 3. vites 70 gibi bastık 3ü bitirip 4e attığımda özgür yine arayı açmaya başlıyor
bir kere de 4. vites 70 gibi denedik neredeyse 4ün sonuna kadar yanyana gittik sonra da bıraktık trafik vardı
kısacası 4.viteste özgüre tutunamadım hep bana sapladı :)
erkay da geldi fakat debriyaj yaptırmış rodajı vardı arkamızdan sıktı aracı özellikle üst süratlerde güzel gidiyor
Güzeldi denemeler dpli ile dpsiz araba farkını gördük. Tufanda yaptırsin tekrar deneriz. Keyifli aksamdi. Erkaya fena sapladim:D :D
Ustlerde çok iyi hakkaten erkayin araba arkadan hunharca geliyor
herkeze merhaba bende 207RC almayı düşünüyorum fiyat olarak 26-27Bin TL cıkarabilirim sizin yada cevrenizden bildiğiniz önerebilceğiniz arabalar varsa, paylaşırsanız cok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31356052/detay
bu nasıl bi arka tampondur yaw :S bi an bizim araçlar bukadar kotumu gorunuyo arkadan diye supheye dustum :D
İyi pazarlar panpişler :)
ya arkadaslar niye 335 bobini diyoruz biz buna illa :D
bizim bobinlerin neyi farklı.
referans numarası 5970.91
kullanan araclar linkte
335inden berlingo 1.6 95hp lik araclara kadar bi cok aracta kullanılıyor :) bmw X6, 7, 6.50i, 6.45, 1.35i bi ton araçta var :) takıldık sadece 335de varmıs gibi :) bmw servisten alsak 600tl, peugeot servisten alsan 250-300 tl :D